detector.media
18.11.2014 13:13
Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»
Канал «Україна» розпочинає зйомки нового вокального шоу «Співай як зірка»

Телеканал «Україна» розпочинає зйомки нового талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Виробництвом шоу разом з телеканалом «Україна» займатиметься продакшн-студія Friends Production. Зйомки відбуваються у Києві. В ефір нове розважальне талант-шоу вийде на початку 2015 року.

 

«Головні герої шоу - це звичайні люди, для яких спів став справжнім захопленням. Щотижня на сцену виходитимуть 7 талановитих учасників. За 30 секунд вони повинні будуть продемонструвати свої вокальні здібності. Складність полягає в тому, що всі учасники програми повинні виконати фрагмент однієї і тієї ж пісні», - анонсують проект у прес-службі.

 

Оцінювати учасників проекту будуть глядачі, які сидять в залі студії. Саме їм належить вирішити, хто ж з вокалістів виявився «слабкою ланкою».

 

Також у шоу буде зіркове журі. «Їхня задача - відстояти у глядачів одного з двох учасників-претендентів на виліт і подарувати йому другий шанс», - зазначають у прес-службі.

 

У фіналі герої програми боротимуться за головний приз - 100 тис. грн.

 

Імена журі та ведучих шоу «Співай як зірка» телеканал обіцяє оголосити найближчим часом.

 

Нагадаємо, 3 липня стало відомо, що телеканал «Україна» уклав угоду про придбання формату Keep Your Light Shining («Тримайте світло увімкненим») турецького дистрибутора Global Agency.  За умовами формату в шоу беруть участь 12 гравців, головна мета яких - використати свої вокально-артистичні дані, аби сподобатися трьом суддям. Щоб зробити це, у них є лише 20 секунд. Для ефекту швидкоплинності часу в шоу використовується яскраве світло: кожен учасник може показати свій талант, доки на нього направлений прожектор.

 

За словами директора Департаменту планування програм Юлії Гатитуліної, причиною укладання угоди з купівлі формату стали високі показники шоу за кордоном. «Зараз формат успішно виробляється в Китаї та Німеччині. Його оригінальність у тому, що учасники повинні проявити себе за дуже короткий проміжок часу, а потім їхня доля вже залежатиме від глядачів. Це свого роду вокальна лотерея», - повідомила пані Гатитуліна.

 

18 липня канал заявив про старт кастингів нового талант-шоу. Відбір учасників відбувався у п'яти містах України - Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові та Одесі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY