detector.media
11.11.2014 19:39
Стало відомо про звільнення з полону Євгена Шляхтіна та Євгена Тимофєєва
Стало відомо про звільнення з полону Євгена Шляхтіна та Євгена Тимофєєва

Журналісти зі Стаханова (Луганська обл.) Євген Тимофєєв і Євген Шляхтін були звільнені з полону ще 29 серпня. Про це повідомляє Інститут масової інформації, якому про це 11 листопада повідомив особисто Євген Тимофєєв.

 

За словами пана Тимофєєва, його з паном Шляхтіним протримали 30 днів у полоні «ЛНР».

 

«У полоні були 30 діб. Нас тримали за проукраїнську позицію. А мене, до того ж, як коректувальника вогню підозрювали», - розповів журналіст, додавши, що в цілях безпеки не може розповісти більше.

 

Відпустили їх вранці 29 серпня. «Напередодні приїжджало керівництво. Вранці нас покликали нагору, ми зійшлися на тому, що не маємо один до одного претензій, і відпустили», - розповів пан Тимофєєв.

 

Також журналіст додав, що все обійшлося без застосування фізичної сили і тортур і їм повернули всі речі.

 

Нагадаємо, журналіста стахановського видання «Футбольний огляд» Євгена Тимофєєва та співробітника відділу внутрішньої політики та інформації міськради міста Стаханова Євгена Шляхтина захопили в полон бойовики «ЛНР» 31 липня в Стаханові (Луганська обл.). Відтоді про їхню долю не було жодної інформації, а у вересні про їхній полон нагадувало ОБСЄ.

 

Таким чином, станом на 11 листопада у полоні «ЛНР» перебувають двоє журналістів - головний редактор луганського інтернет-видання «Політика 2.0» Сергій Сакадинський і харківський журналіст Роман Черемський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY