Стрічка «20 днів у Маріуполі» досягла рекордних позначок на Takflix

Стрічка «20 днів у Маріуполі» досягла рекордних позначок на Takflix

«Ми повернулися з укриттів, напилися кави і відкрили ноутбуки, а там — історичний рекорд!» — написали на сторінках Takflix у соцмережах.
Стрічка «20 днів у Маріуполі» досягла рекордних позначок на Takflix
Стрічка «20 днів у Маріуполі» досягла рекордних позначок на Takflix
25 Бер 2024
0
1169

Фільм режисера Мстислава Чернова «20 днів у Маріуполі» не тільки здобув премію BAFTA, «Оскар» та ще цілий список усього, але й продовжує ставити рекорди переглядів серед українців. У вересні, нагадаю, він став найуспішнішою документальною роботою в українському прокаті. Після нагороди від американських кіноакадеміків стрічка вийшла у вітчизняний прокат утретє й, нарешті, з'явилася на диджитал-майданчиках. І ось, маємо перші результати. На Takflix вона зібрала найбільшу кількість переглядів за перший вікенд серед усіх фільмів.

«Стрічка "обігнала" "Мої думки тихі" та "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго", які з'явилися в нашому каталозі навесні 2020. "20 днів у Маріуполі" — перший неігровий фільм, що випередив "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго"»,зазначають Takflix в дописі у фейсбуці.

На сайті Takflix можна подивитися фільм або подарувати його за 95 грн. 10% з кожного квитка вони передають фонду «Повернись живим», 50% — творцям кіно.

Фільм також можна переглянути на інших українських стримінгах, з можливістю обрати менш якісний, але більш дешевий варіант. Наприклад, на «Київстар ТБ» можна його купити в SD-якості за 69 грн, в HD-якості — 99 грн. А взяти напрокат можна в SD-якості за 39 грн, в HD-якості — за 49 грн.

На Sweet.tv можна переглянути фільм за 69 грн в SD-якості та за 99 грн в HD-якості. Megogo має такі ж самі тарифи. 
А от у Volia.tv треба замовити тариф, щоб подивитися фільм. Можна підключити пробний період на місяць за 1 грн або за 119 грн на 30 днів.
Фото: скриншоти з сайту та фейсбуку Takflix, трейлеру фільму, Volia.tv, Київстар ТБ, Megogo, Sweet.tv
«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фільм уже в прокаті, а ми з вами розберемося, кому він може сподобатися.
25 Квіт 2024 17:00
3 983
Катерина Городнича
«Антоніна»
19-й пітчинг Держкіно стане історичним і особливим. Уперше за багато років тут не знайдеш прізвищ продюсерів чи режисерів, які останнім часом були візитівкою України на кінофестивалях світу.
17 Квіт 2024 20:30
6 577
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
В оригіналі вона так і називається — Civil War, але на фразу «Громадянська війна» у нас реагують якось не дуже позитивно. В прокат стрічку випускає компанія Green Light Films.
12 Квіт 2024 09:00
897
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ну що, припиняємо обговорювати Булгакова та Оксану Линів та переходимо на новий рівень.
11 Квіт 2024 15:30
2 948
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Відповідь знайшлася, і доволі легко.
09 Квіт 2024 09:00
2 352
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Колись наші кінематографісти любили піарити свої стрічки фразою «перший український». Типу «перший український фільм жаху», «перша українська комедія», «перший український фільм з високим актором».
30 Бер 2024 14:20
3 438
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду