«Інтелектуал з чудовим смаком у справах культурних». Ольга Фреймут – проти відставки Олександра Ткаченка

«Інтелектуал з чудовим смаком у справах культурних». Ольга Фреймут – проти відставки Олександра Ткаченка

Сториз на підтримку поки ще міністра культури та інформаційної політики вона запостила в інстаграмі.
«Інтелектуал з чудовим смаком у справах культурних». Ольга Фреймут – проти відставки Олександра Ткаченка
«Інтелектуал з чудовим смаком у справах культурних». Ольга Фреймут – проти відставки Олександра Ткаченка
26 Лип 2023
0
2929

Ольга Фреймут знову повертається в інформаційне поле. Лише днями панство в інтернетах обговорювало її майстер-клас у Львові. Телеведуча та блогерка довгий час жила в Британії, але повернулася в Україну, аби навчити людей правильно і вишукано реагувати на війну:

«Поговоримо про те, як подолати ці складні часи. Якщо ви рахуєтеся з почуттями ближнього, якщо у вас є самоповага — отже, у вас є гарні манери. Але війна кинула багато викликів: як реагувати на реальність, чи доречно веселитися, як говорити з дітьми про війну, що можна робити, а чого краще уникати?»

Ясна річ, це оголошення не могло не викликати хвилі іронії. Ну а зараз Фреймут вирішила підняти градус і заступилася за Олександра Ткаченка. Зацитую текст в її сториз повністю, адже він того вартий:

«А я проти відставки Міністра культури. Знову доводять до відставки професіонала. Спершу Бородянський, тепер Ткаченко. Олександру Владиславовичу завдячую найкращими моментами кар’єри, він — інтелектуал з чудовим смаком у справах культурних. З ним вдалося відзняти еталонні проекти, які вже стали класикою українського телебачення. Зараз в країні тенденція на самознищення, шкода, що після пана Ткаченка до влади може пришкандибати щось дуже порядне на вигляд, підступне всередині. Але на таких, схоже, зараз мода».

Так, не ті вже часи, пані Олю, не ті. Епоха благородних мужів — у минулому, мода зараз інша. От тільки мені здається, що команда підтримки з Ольги доволі небезпечна. Відчуваю, що зараз усім інтернетом сміятимуться. 

Нагадаю, що минулого четверга ввечері Володимир Зеленський записав відео, в якому попросив Дениса Шмигаля пошукати заміну Олександрові Ткаченку. Це стало реакцією на так званий «серіальний скандал» — конкурс на телевізійний контент, на який з держбюджету виділили більше 400 мільйонів гривень. Пан Ткаченко одразу заявив, що й сам написав заяву на звільнення. Хоча ще вдень в ефірі «Радіо Свобода» стверджував, що з посади не піде. 

Нині ж стало відомо, що профільний парламентський комітет не підтримав його відставку. За проголосували нардепи Володимир В’ятрович, Микола Княжицький, Гео Лерос та Софія Федина. Решта були проти. Тепер чекаємо на рішення парламенту. 



«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
461
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
299
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
600
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 160
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
376
Ольга Семенюк
«Антоніна»
Свята Галичина. Скільки праведного й мемасного в цьому словосполученні. Тілько ві Львові фраза «Де у вас тут найближча греко-католицька церква» – не жарт, а дійсність.
22 Квіт 2024 10:40
530
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду