detector.media
29.04.2014 10:15
Слов’янська міжрайонна прокуратура проводить досудове розслідування за фактом викрадення Юрія Лелявського - ГПУ
Слов’янська міжрайонна прокуратура проводить досудове розслідування за фактом викрадення Юрія Лелявського - ГПУ

Під процесуальним керівництвом Слов'янської міжрайонної прокуратури Донецької області органами міліції проводиться досудове розслідування за фактом викрадення Юрія Лелявського, який працює позаштатним кореспондентом львівського телеканалу ZIK. Про це йдеться на сайті Генпрокуратури.

ГПУ повідомляє, що дані за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 146 Кримінального Кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).


Наразі вживаються заходи для встановлення місця знаходження зниклого журналіста.
Кримінальне провадження перебуває на контролі прокуратури Донецької області, кажуть в Генпрокуратурі.

 

Нагадаємо, Юрія Лелявського захопили під час зйомки у Слов`янську невідомі силовики 24 квітня увечері. Виявивши в журналіста паспорт зі львівською пропискою, вони силою відвели пана Лелявського до міськвиконкому.

 

Медіахолдинг ZIK звернувся з офіційним листом до начальника Головного управління МВСУ у Донецькій області Костянтина Пожидаєва, у якому підтверджує, що журналіст Юрій Лелявський, якого напередодні сепаратисти викрали у Слов'янську, виконував редакційне завдання про висвітлення ситуації у регіоні. Медіахолдинг ZIK просить Костянтина Пожидаєва зробити усе можливе, щоб повернути Юрія Лелявського до Львова живим і здоровим.

 

Сестра захопленого терористами у Слов'янську позаштатного кореспондента медіахолдингу ZIK Юрія Лелявського Інна звернулася із заявами до міліції та Служби безпеки України у Львівській області.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY