detector.media
01.07.2013 12:04
Курченко пообіцяв, що дозволить виданням UMH писати про Сім’ю
Курченко пообіцяв, що дозволить виданням UMH писати про Сім’ю

Бізнесмен Сергія Курченко після того, як його група СЄПЕК (ВЕТЭК) придбала 98% акцій медіахолдингу UMH group, пообіцяв,  що не буде застосовувати цензуру і втручатися у редакційну політику придбаних видань. Про це він заявив у в інтерв'ю виданню «Forbes. Україна», яке теж перейде у його власність.

 

За словами пана Курченка, він придбав UMH group з метою деверсифікації бізнесу. «Медіахолдинг забезпечить повернення інвестицій за 6-7 років. І за найближчий рік у нього прогрес буде не менше, ніж у «Металіста». Є колосальні перспективи зростання у того ж інтернет-сегмента. Це на 100% бізнес-угода і вигідна покупка», - переконує бізнесмен.

 

Сергій Курченко заявив також, що ставиться до медіахолінгу як до бізнесу, тому буде вимагати максимально ефективної роботи.  «Я як акціонер побудую з усіма виданнями правильні, прозорі відносини, які будуть закріплені юридичними документами. У мене буде такий договір з Forbes. І я буду чітко виконувати вимоги та побажання ліцензіата... І якщо у мене є з ним договір, які у мене є підстави втручатися в редакційну політику?», - заявив пан Курченко.

 

На уточнююче питання «Forbes.Украина» «Тобто стаття (про зловживання «сім'ї». - Forbes) вийде?» Сергій Курченко відповів: «Звичайно. Я обіцяю, що буду виконувати умови договору».

 

У тому є інтервю бізнесмен спростував інформацію, що сума угоди про придбання UMH group склала $ 365 млн і заявив, що купив би медіахолдінг і без «Forbes.Украина».

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

Як писала «Детектор медіа», головний редактор «Forbes. Україна» Володимир Федорин заявив про намір піти з посади 1 жовтня, тоді як його контракт закінчується 1 грудня цього року.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY