detector.media
22.06.2012 15:57
СБУ визнала, що проводить «процесуальні дії» щодо журналіста «Української правди»
Які саме «процесуальні дії» маються на увазі - не уточнюють

Служба безпеки України підтвердила, що проводить певні «процесуальні дії» щодо журналіста «Української правди».

 

«У деяких засобах масової інформації розповсюджується твердження, що Служба безпеки України у ході розслідування кримінальної справи за фактами вибухів у Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі начебто "переслідує" журналіста одного з інтернет-видань. У зв'язку з цим Служба безпеки України заявляє, що усі процесуальні дії стосовно цього громадянина України здійснювались відповідно до чинного законодавства», - йдеться в заяві прес-служби СБУ з приводу інформації головного редактора «Української правди» Олени Притули про переслідування журналіста цього видання.

 

Також, прес-служба відомства наголошує, що «перед законом рівні усі громадяни - незалежно від їхньої професійної діяльності».

 

На уточнююче запитання «Детектор медіа», які саме «процесуальні дії» маються на увазі, прес-служба поки не відповіла.

 

Нагадаємо, 22 червня головний редактор «Української правди» Олена Притула у своєму блозі повідомила, що Служба безпеки України переслідує журналіста видання. Пані Притула наводить низку фактів які, на її думку, свідчать про подібні дії СБУ. Також пані Притула вважає, що стеження пов'язане зі спробою журналіста вийти на зв'язок з родичами людей, арештованих СБУ в якості підозрюваних в організації квітневих вибухів у Дніпропетровську.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY