detector.media
23.01.2012 14:30
Корпоративний університет групи «1+1» створюватиме Тетяна Радченко

Створенням корпоративного університету в групі «1+1» займатиметься Тетяна Радченко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Про плани відкрити школу тележурналістики групи «1+1» повідомив генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко в листопаді 2011 року.

 

Тетяна Радченко з 18 січня розпочала роботу в групі і тепер відповідатиме за навчання співробітників групи «1+1». Нова програма буде націлена на «розкриття творчого та менеджерського потенціалу співробітників групи, а також на пошук нових талантів».

 

Пані Радченко має п'ятирічний досвід роботи бізнес-тренером, відповідала за створення та запровадження системи навчання в європейських фінансових компаніях (AIG та ОТР Group).

 

За інформацією прес-служби, Тетяна Радченко - прихильник саме практичних навиків, а не теоретичних знань. Саме цей принцип і буде запроваджуватись під час навчання.

 

Нагадаємо, у жовтні 2011 року на «1+1» пройшов тренінг з креативного мислення і організації креативних сесій від фахівців ВВС Academy Джейн Кленсі та Лінди Грін.

 

Як відомо, на телеканалі «Інтер» вже кілька років працює «Інтершкола», де охочі здобути навички і знання в режисурі, монтажі, написанні сценаріїв тощо навчаються за гроші. Схожий проект три роки тому запустив канал СТБ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY