detector.media
22.12.2017 16:52
Порошенко підписав закон щодо фінансування з бюджету кримських телерадіокомпаній
Порошенко підписав закон щодо фінансування з бюджету кримських телерадіокомпаній
Президент України Петро Порошенко підписав закон України «Про внесення зміни до пункту 16 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України»

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Законом, зокрема, вносяться зміни, які дають можливість Кабінету Міністрів продовжити підтримку за рахунок бюджетних коштів телерадіокомпаній, які функціонували на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і надають інформаційні послуги.

Закон набуває чинності з дня, наступного за днем його опублікування, зазначено в повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», 7 грудня Верховна Рада ухвалила закон, яким продовжила практику надання фінансової підтримки недержавним телерадіокомпаніям, що функціонували на території Криму та Севастополя і надають інформаційні послуги.

За законопроект №7345 «Про внесення зміни до пункту 16 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України» за основу та в цілому проголосували 244 народних депутати.

Фінансова підтримки надаватиметься за рахунок і в межах коштів, передбачених бюджетною програмою «Розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України».

Нагадаємо, що йдеться про підтримку кримськотатарського телеканалу ATR, що належить кримськотатарському бізнесмену та громадському активісту Ленуру Іслямову (одним з міноритарних власників телеканалу є також Рефат Чубаров).

З 2016 року телеканал ATR отримує фінансову підтримку з державного бюджету за рахунок бюджетної програми розселення та облаштування кримських татар та осіб інших національностей, депортованих з території України. 

Фото: president.gov.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY