detector.media
18.10.2017 17:55
Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point
Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point
Популярний сайт пошуку вакансій Rabota.ua оголосив про запуск онлайн-журналу The Point, де публікуватимуться статті та поради про те, як знаходити роботу і будувати кар'єру

Про це повідомила користувачам сайту rabota.ua його головна редакторка Людмила Колб.

«Понад два роки ми з командою журналістів розповідаємо вам, як знаходити роботу, будувати кар'єру, бути продуктивними, і як все це вдається іншим людям, - написала вона у зверненні до читачів. - Знаходимо най-най експертів і героїв в своїх сферах, щоб кожна стаття була корисною і цікавою… Усе, що ми писали, публікувалося в блозі rabota.ua. На жаль, далеко не всі знали, що він взагалі існує. Нашу команду це страшенно пригнічувало, тому що блог був дуже цікавим. Більше так тривати не могло, і ми прийняли рішення - стати ще краще і помітніше. Так блог перетворився на онлайн-журнал The Point».

Людмила Колб також наводить перелік статей, які є, на її думку, найцікавішими за минулий тиждень: інтерв'ю з фінансовим аналітіком та викладачем Києво-Могилянської бізнес-школи Євгеном Пенцаком, 5 додатків із тайм-менеджменту і продуктивності, інтерв'ю з виконавчим продюсером Family Production Анастасією Буковською, команда якої знімає рекламу для Dior, Diesel, Vodafone, «Київстар», «Нова Пошта» та McDonald's, 14 кіносцен, на яких можна вчитися проходити співбесіди, рубрика «Скільки ти коштуєш» тощо.

Як повідомляв «Детектор Медіа», нещодавно в Україні з'явився україномовний жіночий онлайн-журнал ukrainky.com. Проект започаткувала Вікторія Пасічник, яка майже 10 років працювала у глянцевому виданні «Натали». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY