detector.media
03.10.2017 09:39
«Радіо Ера» може змінити назву
«Радіо Ера» може змінити назву
Радіомережу «Радіо Ера», яку нещодавно придбала компанія Dragon Capital, можуть перейменувати у «Новое время».

Про це повідомив в ефірі «Громадської хвилі» на «Громадському радіо» керівник проекту «Радіо Ера FM» Валерій Калниш.

Нагадаємо, у портфелі Dragon Capital також є журнал і сайт «Новое время».

«Ця історія (проект «Радіо Ера», — ред.) задумувалася як бізнес-проект, який повинен посилити і журнал, і портал. Ми розраховуємо на синергію. У планах є перейменування «Радіо Ери» на «Новое время». Коли це станеться, я не знаю», — сказав пан Калниш.

За його словами, у нової команди зараз перехідний період, який повинен скласти до п’яти місяців. За цей час нова команда повинна познайомитися з колективом.

Спочатку «Радіо Ера» буде дотаційним, але кінцева мета — вийти на самоокупність і стати бізнес-проектом.

Валерій Калниш запевняє, що з ефіру уже прибрали «джинсу» політичних сил і переходять на «чесну рекламу». «Новини не продаватимуться», — наголосив він. Політичні сили зможуть купувати рекламу, але такі повідомлення обов’язково будуть маркуватися як рекламні.

Також на «Радіо Ера» будуть дотримані усі квоти на користь української мови.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 26 вересня стало відомо, що компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання «ТРК Радіо-Ера», а також, що проект «Радіо Ера FM» очолить Валерій Калниш, який раніше був головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», «Радио Вести», а також інтернет-порталу «РБК-Україна».

Колишні власники ТОВ ТРК «Радіо-Ера» задоволені тим, що пакет акцій компанії придбав «саме інвестор з американським корінням».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY