detector.media
08.06.2017 12:55
На ZIKу стартує нове ток-шоу «Zіткнення»
На ZIKу стартує нове ток-шоу «Zіткнення»
9 червня на телеканалі ZIK відбудеться прем'єра суспільно-політичного ток-шоу «Zіткнення» з ведучою Роксаною Руно

Про це повідомляє прес-служба каналу.  

«В основі програми – обговорення актуальної, суспільно важливої теми, гострого, конфліктного питання. Це саме ті події, пропозиції та інформаційні приводи, які викликають дискусію у громадськості, мають чіткий поділ на прихильників та опонентів», – йдеться у релізі.

Повідомляється, що під час шоу два опоненти з групою підтримки (дві людини) обговорюватимуть та дискутуватимуть на задану тему. За задумом, гості програми мають переконати аудиторію аргументами, фактами, своїм виступом, правильністю своєї позиції в дискусії, артикулюючи максимум переконливих доказів на свою підтримку. Оцінкою переконливості опонента виступатиме рівень підтримки глядачів.

«Це замало для політика – мати певну позицію з будь-яких питань. Найголовніше – як ти вмієш її презентувати, захищати, переконувати глядачів та знаходити слабкі сторони опонентів. Все це ми побачимо в прямому ефірі. А жорсткий іспит – он-лайн голосування – має тримати в тонусі всіх», – прокментувала новий проект ведуча прем'єрного проекту Роксана Руно, яка також очолює департамент інформаційного мовлення та аналітики ZIKу.

«Ми створюємо майданчик, щоб наших глядачів переконували не популізмом та гаслами, а ідеями та новими правилами життя. Теми, якими живе Україна і пропонують люди, – це і є основа програми», – сказав генеральний продюсер телеканалу ZIK Гайгисиз Гелдієв.

Прем'єра нового ток-шоу на ZIKу відбудеться 9 червня о 20:00 та виходитиме щовівторка та щоп'ятниці.

Нагадаємо, раніше пані Руно працювала ведучою телеканалу «112 Україна». У квітні 2017 року вона перейшла на ZIK у якості керівника департаменту інформаційного мовлення та аналітики. Раніше цю посаду обіймала Люмила Добровольська, яка звільнилась з каналу 16 березня.

У січні на каналі змінилось керівництво. Посаду генерального продюсера ZIK обійняв колишній продюсер вечірнього прайму на телеканалі «112 Україна» Гайгисиз Гелдієв.

Нагадаємо, ZIK повідомляв, що 7 червня відбудеться прем’єра нового проекту Vox Populi, який канал позіціонує як «безпрецендентний інтерактивний майданчик для своїх глядачів».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY