detector.media
17.11.2016 17:00
«Вкрадену принцесу» і «Сторожову заставу» виробництва Film.ua продано за кордон
«Вкрадену принцесу» і «Сторожову заставу» виробництва Film.ua продано за кордон
За результатами щорічного American Film Market, який закінчився минулого тижня в Санта Моніці, права на показ анімаційного фільму «Вкрадена принцеса» виробництва Film.ua продані в дев'ять країн і регіонів, а фентезі «Сторожова застава» - у Китай.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua Group.

Делегація Film.ua Group на власному стенді в Санта Моніці представила хедлайнерів - повнометражний фентезі «Сторожова застава» та анімаційні фільми «Вкрадена принцеса» і «Мавка. Лісова пісня».

4 листопада відбулася прем'єра work-in-progress сцен повнометражного анімаційного фільму «Вкрадена принцеса». За результатами скринінгу права на показ проекту продані в Німеччину, Австрію, Швейцарію, Литву, Латвію, Естонію, Китай, країни Близького Сходу і Північної Африки.

«Скринінг відвідало 40 гостей, серед яких, крім байєрів, представники анімаційних студій-гігантів. Всі угоди зі згаданими територіями укладені саме після скринінгу, в переговорному процесі ще десять територій. Ми зробили висновок, що навіть ось такі work-in-progress покази - необхідна частина міжнародної промо-кампанії проектів і плануємо користуватися цим інструментом на ринках надалі», - коментує Євген Драчев, менеджер з міжнародних продажів Film.ua Group.

Як нагадує прес служба кінокомпанії, раніше на ринках контенту були підписані угоди про попередні продажі «Вкраденої принцеси» в Південну Корею, Францію, франкомовну Європу й Африку, Болгарію, Іран і Ізраїль.

Також за підсумками переговорів в Америці укладено договір про попередній продаж прав на фентезі «Сторожова застава» на територію Китаю. Раніше у 2016 році такі угоди були підписані з В'єтнамом, Малайзією і Францією. Тривають переговори з Німеччиною та Латинською Америкою, інформує прес-служба Film.ua Group.

Повнометражний анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» був представлений на AFM вперше. Продюсери обговорюють можливості копродакшну.

Нагадаємо, британський дистриб'ютор Factory Mediа придбав у кінокомпанії Film.ua group права на поширення проекту Soviet Megamonsters - документального циклу про екстремальні міські дослідження. Проект виробляє Film.ua разом з Insiders Project.

Раніше медична драма «Черговий лікар», виробнила кінокомпанією Film.ua на замовлення телеканалу «Україна», була продана для показу в Казахстані. Права на трансляцію серіалу придбав телеканал КТК.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY