Компанія Film.ua продала права на показ документального циклу Soviet Megamonsters

Компанія Film.ua продала права на показ документального циклу Soviet Megamonsters

27 Жовтня 2016
3386
27 Жовтня 2016
12:58

Компанія Film.ua продала права на показ документального циклу Soviet Megamonsters

3386
Британський дистриб'ютор Factory Mediа придбав у кінокомпанії Film.ua group права на поширення проекту Soviet Megamonsters - документального циклу про екстремальні міські дослідження. Проект виробляє Film.ua разом з Insiders Project.
Компанія Film.ua продала права на показ документального циклу Soviet Megamonsters
Компанія Film.ua продала права на показ документального циклу Soviet Megamonsters

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Угода з придбання проекту Soviet Megamonsters була підписана минулого тижня в рамках Каннського кіноринку MIPCOM 2016.  

Нагадаємо, в Україні цикл відомий під назвою «Проект Вторгнення». Кожна серія проекту - це документальний короткометражний фільм про екстремальну подорож в одне з найнебезпечніших, загадкових і таємничих місць Києва. Кожен фільм відкриває глядачам секрети важкодоступних локацій - від бомбосховищ часів Холодної війни до підземних тунелів Київського метрополітену.

Factory Media - один з провідних європейських дистриб'юторів контенту про активний спосіб життя і спорт. Компанія придбала міжнародні права на поширення Soviet Megamonsters у світі (за винятком країн СНД, Великобританії та Південної та Північної Америки).

«Це шоу виводить пригодницький, науковий та історичний формат на абсолютно новий рівень. Команда Insiders Project дає нам можливість ексклюзивно подивитися на захопливі промислові об'єкти колишнього СРСР як зовні, так і всередині! Ми дуже раді, що підписали цю угоду на MIPе, а сам цикл вже, і справедливо, отримав величезну увагу з боку покупців», - сказав Джордж Ейр, директор із закупівель Factory Media.

«Soviet Megamonsters від Insiders Project, команди міських дослідників, відмінно вписується в каталог Factory Media, які за короткий час зібрали унікальну лінійку проектів про активний спосіб життя. Ми дуже раді співпраці з ними», - сказала Катерина Вишневська, продюсерка проекту Soviet Megamonsters/Insiders Project і директорка з розвитку і копродукції Film.ua Group.

Перший сезон Soviet Megamonsters присвячений дослідженню занедбаних тунелів, підземних річок, мостів, дахів будинків і промислових об'єктів. Спеціальний випуск про Чорнобильську зону відчуження з безпрецедентно ексклюзивними кадрами об'єднаний в два епізоди.

«Кожен фільм дає нам інсайдерський погляд на одну зі споруд радянської спадщини. Всі об'єкти цікаві, недоступні, добре охороняються і мають незаперечне історичне значення. Ми натхненні отриманим зворотним зв'язком і плануємо розширити географію наших міських досліджень і в майбутньому запропонуємо нашим глядачам доступ до ще більш недоступних і унікальних об'єктів. Навіть якщо ви не є шанувальником активного способу життя, екстремальних видів спорту та адреналіну, вам просто достатньо подивитися один з епізодів циклу, щоб "підсісти". Так що, думаю, міжнародні глядачі теж гідно оцінять наш проект», - зазначила Катерина Вишневська.

Нагадаємо, всього у циклі «Проект Вторгнення» планувалося зняти 10 серій хронометражем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду