Сергій Бабкін та Володимир Остапчук приєдналися до команди проекту «Танці з зірками»

Сергій Бабкін та Володимир Остапчук приєдналися до команди проекту «Танці з зірками»

19 Серпня 2017
4304
19 Серпня 2017
09:26

Сергій Бабкін та Володимир Остапчук приєдналися до команди проекту «Танці з зірками»

4304
Актор погодився танцювати усього декілька тижнів тому
Сергій Бабкін та Володимир Остапчук приєдналися до команди проекту «Танці з зірками»
Сергій Бабкін та Володимир Остапчук приєдналися до команди проекту «Танці з зірками»

Вчора, 18 серпня, відбулася невелика вечірка на вертолітному майданчику, де журналісти зустрілися із танцівниками-наставниками проекту «Танці з зірками». Ведучим вечора було запрошено Володимира Остапчука. І, як виявилося, не випадково. Адже посеред вечора він зізнався, що радий приєднатися до команди проекту, проте таємниця, в якій ролі він виступить на шоу, буде відкрита лише в ефірі. Та більшість присутніх на вечірці журналістів дійшли думки, що Остапчук складе компанію ведучому проекту Юрію Горбунову.

Ще один сюрприз — оголошення, що десятим зірковим учасником проекту став актор та співак Сергій Бабкін. Креативний продюсер проекту Володимир Завадюк зізнався, що, запрошуючи цю зірку до участі, отримав три відмови: адже в артиста наразі щільний гастрольний графік та багато роботи. Проте зрештою Бабкін погодився, і вже в першому ж ефірі постане перед глядачами в незвичному образі — станцює в стилі контемпорарі.

Детальніше про майбутню прем’єру оновленого проекту «Танці з зірками» розкажемо згодом.

Нагадаємо, що свою участь в проекті та бажання в ньому танцювати також підтвердили співачка і тренер «Голосу. Діти-4 » Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, психолог Наталя Холоденко, телеведучий Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, співачка Камалія, співачка Оля Полякова, актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач.

Також відомо, що ведучим проекту буде Юрій Горбунов.

Суддівський склад наступний: відомий український танцівник, суддя багатьох телевізійних проектів на українському телебаченні, а також фіналіст першого сезону «Танців з зірками» разом з Наталею Могилевською Влад Яма, всесвітньо відома балерина, міжнародний викладач танцю, Заслужена артистка України та прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар та український співак, танцівник, автор пісень, композитор та тренер проекту «Голос. Діти-4» Monatik.

Наприкінці червня телеканал «1+1» оголосив про повернення в ефір розважального проекту «Танці з зірками», прем'єра якого відбулася в Україні 11 років тому. З 2006 року три сезони шоу за цим британським форматом виходили на «1+1».

Улітку 2010 року директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський повідомив про купівлю телеканалом прав на локалізацію формату BBC для України. Прем'єра шоу на СТБ відбулася 26 лютого 2011 року. На СТБ «Танці з зірками» протримались один сезон, після чого проект закрили.

Фото: glavclub.com, vedomosti-ua.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду