Даша Cчастлива VS Анатолій Матіос: у мережі вирішують, хто з них був більш чемним в інтерв’ю

Даша Cчастлива VS Анатолій Матіос: у мережі вирішують, хто з них був більш чемним в інтерв’ю

Журналістка трохи не порозумілася з головним воєнним прокурором України, досліджуючи його «Інтимні зони»
Даша Cчастлива VS Анатолій Матіос: у мережі вирішують, хто з них був більш чемним в інтерв’ю
Даша Cчастлива VS Анатолій Матіос: у мережі вирішують, хто з них був більш чемним в інтерв’ю
18 Лип 2017
0
7948

16 липня у програмі «ТСН» вийшов сюжет рубрики «Інтимні зони», в якому Даша Счастлива поспілкувалася з головним воєнним прокурором України, заступником генерального прокурора України Анатолієм Матіосом. За майже 17 хвилин вони встигли з’ясувати, що посадовець майже не витрачає свою зарплату, що дружина називає його «пледиком», що він не вміє варити каву та свого часу зробив тату у вигляді сови на знак того, що цей птах «всіх пацюків та тих, хто точить і щось таке робить, поїдає». Один з моментів інтерв’ю, здається, найбільше вразив Дашу Счастливу: коли журналістка перевела діалог з теми собачок-ковдрочок-вареників на робочі прокурорські питання, прокурор у якийсь момент запитав, чи немає в неї температури. «Ч – Чемність!!! "Дашо, у вас немає температури?!" - так турботливо поцікавився у журналістки в ефірі Анатолій Матіос», – прокоментувала цей епізод Счастлива.

Треба зазначити, що то був не єдиний випадок протягом усього інтерв’ю, коли посадовець не занадто радо сприймав питання журналістки. Так, він категорично відмовився коментувати певні епізоди особистого життя та при цьому, у відповідь на уточнюючу репліку від Счастливої, досить суворо зазначив: «Дашо, ви не відповідайте за мене, є речі, які я не коментую». На питання, чому в нього із дружиною був такий довгий шлях до весілля, взагалі пообіцяв тролити журналістку у відповідь. Тож, у принципі, питання про температуру під час розмови про призначення Костянтина Кулика начальником військової прокуратури сил АТО, цілком було в дусі всієї розмови.

В коментарях до допису у фейсбуці Даші Счастливої щодо цього інтерв’ю розгорнулися досить жваві обговорення. Так деякі дописувачі звинуватили Матіоса в хамстві та лицемірстві. Інші зауважували, що Счастлива поводилася не занадто стримано і часто не чула співрозмовника.

До речі, у фіналі сюжету Даша Счастлива ще раз нагадала глядачам, що Анатолій Матіос «закритий і дійсно вміє дихати проти вітру, тобто казати "ні" журналістам стосовно політичних запитань та, особливо, відкриття е-декларацій для військових прокурорів». Щоправда, трохи забула, що «ні» Матіос їй казав і щодо інших питань.

Фото: youtube.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 146
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 266
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 267
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 972
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 268
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду