«Антон, остановись! Я молчала, но бак заполнен» Сніжана Єгорова відповіла Мухарському на закиди та розповіла про погрози з його боку

«Антон, остановись! Я молчала, но бак заполнен» Сніжана Єгорова відповіла Мухарському на закиди та розповіла про погрози з його боку

21 Червня 2017
18530
21 Червня 2017
18:00

«Антон, остановись! Я молчала, но бак заполнен» Сніжана Єгорова відповіла Мухарському на закиди та розповіла про погрози з його боку

18530
Телеведуча пообіцяла, що в разі загострення конфлікту, надасть ЗМІ певну інформацію про екс-чоловіка
«Антон, остановись! Я молчала, но бак заполнен» Сніжана Єгорова відповіла Мухарському на закиди та розповіла про погрози з його боку
«Антон, остановись! Я молчала, но бак заполнен» Сніжана Єгорова відповіла Мухарському на закиди та розповіла про погрози з його боку

Днями Антін Мухарський поскаржився у соцмережах на те, що буцім-то його колишня дружина Сніжана Єгорова вісім місяців поспіль не дає йому можливості зустрітися з їх спільними дітьми. У відповідь на допис, який у Фейсбуці отримав чимало коментарів, телеведуча провела онлайн-трансляцію на власній сторінці соцмережі. Єгорова повідомила, що закиди її екс-чоловіка не відповідають дійсності, оскільки протягом восьми місяців він жодного разу не подзвонив та не приїхав до дітей.

«Повірте мені, кожного разу, коли він дзвонив в двері, його пускали в цей дім», – зазначила Сніжана. При цьому заявила, що раніше, кожна поява Мухарського в домі вела до скандалу. За словами телеведучої, її колишній чоловік кожного разу намагався її провокувати: говорив, що вона товста, негарна, стара – а коли Єгорова починала на це реагувати, знімав її реакцію на телефон.

До цього телеведуча додала, що нині Мухарський намагається зруйнувати імідж не тільки їй, але й її адвокату – Катерині Власюк. За словами Єгорової, Антін намагався домовитися з Катериною, аби та вплинула на Єгорову та допомогла йому провести певні махінації: виписати їх спільних дітей з квартири, в якій наразі Мухарський проживає разом із новою дружиною, та переписати нерухомість на власну матір (на початку трансляції Сніжана Єгорова також звернулася до нової дружини екс-чоловіка: «Пані Бєльська, пані гнида!»).

«До речі, він мені погрожував: казав, що як тільки він повернеться з гастролів, під мій дім, де я одна живу з нашими дітьми, прийдуть 50 мужиків з організації «Батько має право» і робитимуть мені облогу, – розповіла Єгорова, зауваживши, що, чомусь у Мухарського є кошти задля того, щоб гастролювати та жити за кордоном, є кошти і час для того, аби завести дитину в новій сімї, але немає коштів та часу, аби погасити заборгованість по аліментах та домовитися про спільне піклування за дітьми. – Я, Антон, не заперечую твоєму спілкуванню з дітьми, але я наполягаю і буду наполягати в суді, щоб ти повністю виконував умови договору, які ти самостійно підписав. А в умовах договору сказано, що не тоді, коли тобі заманеться і ти захочеш, згадаєш, в твоєму новому щасливому революційному житті, що в тебе є діти, а саме тоді, коли дітям це потрібно, ти маєш з ними бачитися. І вирішувати ці питання ти будеш не через пресу і не через те, що будеш мочити мене, а ти будеш вирішувати ці питання зі мною».

«Я не зупинюся. І я можу вам сказати, що на будь-якому етапі можу надати документи, які підтвердять мою правоту, – запевнила підписників Сніжана Єгорова. – В мене дійсно є судове рішення, яке вступило в законну силу, де Антон Дмитрович Мухарський має сплатити заборгованість по аліментах до власних дітей, які він не сплачував з 2014-го по 2015-й рік в сумі 427 тисяч гривень. Більш того, сьогодні в Оболонському районному суді я отримала рішення, яке підтверджує, що наш «Договір між батьками» ще досі дійсний і його не буде розірвано».

Єгорова зізналася, що самій ростити дітей в країні, в якій зараз криза та війна, їй дуже непросто. Та звернулася до прихильниць Антіна Мухарського та до людей, які дозволяють собі писати про неї неправдиві речі, зауваживши, що саме завдяки її непростому шляху через суди та скандали, в майбутньому ці «шалені, дурні, тупі курки», коли їх самих покинуть чоловіки, за її прикладом зможуть відстояти права власних дітей.

«Якщо ви хочете побачити матір, яка переверне систему і підніме гори, то дивіться на неї просто зараз», – заявила Єгорова.

Та наприкінці відеозвернення телеведуча знову звернулася безпосередньо до Антіна Мухарського, який, за її словами, протягом трансляції декілька разів телефонував їй, намагаючись зірвати звернення.

«Антон, дети ждут тебя каждый день, – зізналася Сніжана Єгорова. – Дети нуждаются в нормальном адекватном отце, в его заботе, внимании и в том, чтобы отец продемонстрировал, как он уважает мать этих детей, которая на протяжении четырех лет их воспитывает, растит, лечит, делает так, чтобы они были счастливы. И чтобы они не почувствовали, что на сегодняшний день они, к сожалению, растут в неполноценной семье, и того, насколько мне тяжело без твоей помощи, без твоей поддержки в той ситуации, в которой находимся мы все, поднимать их на ноги. Я тебе неоднократно говорила, и ты это прекрасно знаешь, что я не настраиваю детей против тебя. Они тебя любят, и они тебя ждут. Но, если ты будешь пытаться зайти на территорию, которую я называю «территорией детства моих детей», с танками – через провокации и через подлость, у тебя это не получится».

Наостанок Єгорова запевнила, що може розповісти всім прихильницям Мухарського щось дуже неприємне про їх кумира. Та попередила при цьому самого Антіна, що їй краще не погрожувати, оскільки ця інформація може бути передана і у ЗМІ.

«Остановись. Признай, пожалуйста, долг, выплати его – потому что это деньги, которые принадлежат детям, и я знаю, что у тебя эти деньги есть, – заявила телеведуча. – Меня не интересует твоя личная жизнь и то, что ты будешь делать дальше – мы с тобой больше не муж и жена, и  ты имеешь право делать все, что угодно. Но, если ты продолжишь в общественном пространстве манипулировать моим именем и нашими детьми для получениях своих политических дивидендов, поверь мне, я не остановлюсь. Четыре года стояли очереди из разнообразных изданий, программ, которые хотели получить мой комментарий. Четыре года я верила в то, что твой мозг придет в состояние равновесия, и ты поймешь, что дети – ценность, и что наши сыновья всю жизнь будут носить твою фамилию. Четыре года я молчала и предпочитала решать все наши вопросы в рамках юридического поля. Но на сегодняшний день бак заполнен».

Фото: Фейсбук Сніжани Єгорової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18530
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду