Стець став співголовою Експертної ради при Мінінформполітики

Стець став співголовою Експертної ради при Мінінформполітики

20:01,
26 Березня 2015
2819

Стець став співголовою Експертної ради при Мінінформполітики

20:01,
26 Березня 2015
2819
Стець став співголовою Експертної ради при Мінінформполітики
Стець став співголовою Експертної ради при Мінінформполітики

Співголовами Експертної ради при Міністерстві інформаційної політики обрані керівник відомства Юрій Стець і доцент кафедри міжнародних медіакомунікацій та комунікативних технологій Інституту міжнародних відносин доктор політичних наук Сергій Даниленко. Про це повідомляє «Укрінформ».

 

Обрання керівництва Експертної ради з розробки Концепції інформаційної безпеки та з питань розвитку інформаційного простору в Україні відбулося 26 березня на першому засіданні ради.

 

Як зазначив міністр, рішення про спільне керівництво ухвалено з тією метою, «щоб ніхто ні на кого не впливав».

 

Загалом до Експертної ради входять 16 осіб. Крім Юрія Стеця й Сергія Даниленка, її членами є радник міністра інформполітики Дмитро Золотухін (секретар Експертної ради); голова Комітету свободи слова та інформполітики Вікторія Сюмар; народний депутат Іван Вінник; генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія; представник Інституту стратегічних досліджень Петро Бурковський; представник Центру військово-політичних досліджень В'ячеслав Гусаров; представник Інституту стратегічних досліджень Дмитро Дубов; голова правління «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт; журналіст Андрій Куликов; президент Незалежної асоціації телерадіомовників Тетяна Лебедєва; представник «Інтерньюз-Україна» Павло Моісеєв; президент фундації «Суспільність» Тарас Петрів; доктор політичних наук Георгій Почепцов та представник Інституту стратегічних досліджень Сергій Черненко.

 

Однак склад ради може бути розширений, зауважив міністр інформполітики.

 

Він наголосив, що у травні Експертна рада має напрацювати перші рішення щодо Концепції інформаційної безпеки та з питань розвитку інформаційного простору в Україні.

 

Юрій Стець також пообіцяв, що робота ради буде максимально публічною, до неї долучатимуться, зокрема, представники Євросоюзу та США.

 

Нагадаємо, 26 березня відбулося перше засідання Експерної ради, утвореної при Міністерстві інформаційної політики України (МІП).  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду