Лида Таран отмечает День рождения!

Лида Таран отмечает День рождения!

19 Вересня 2011
7309
19 Вересня 2011
12:52

Лида Таран отмечает День рождения!

7309
Сегодня у самой очаровательной блондинки канала «1+1» Лидочки Таран День рождения!   Дорогая именинница, прими наши искренние поздравления! Мы с Мусей желаем тебе крепкого здоровья, веселья, приятного общения, настоящих друзей, дальнейших побед
Лида Таран отмечает День рождения!
Лида Таран отмечает День рождения!

Сегодня у самой очаровательной блондинки канала «1+1» Лидочки Таран День рождения!  

Дорогая именинница, прими наши искренние поздравления! Мы с Мусей желаем тебе крепкого здоровья, веселья, приятного общения, настоящих друзей, дальнейших побед в профессиональной сфере и, конечно же, долгих лет жизни! В этот день мы хотим подарить тебе огромный букет комплиментов, причем все они будут истинной правдой. Твоему острому уму, красоте, прекрасному характеру и искромётному юмору могут позавидовать многие. Пусть всё, чего ты хочешь, о чем мечтаешь, сбывается быстро, легко и красиво.  

Целуем, Дуся и Муся

Фото Максима Полищука   

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7309
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду