Докудрами Film.ua увійшли у каталог світового дистриб’ютора Off The Fence

15 Березня 2013
5396
15 Березня 2013
17:11

Докудрами Film.ua увійшли у каталог світового дистриб’ютора Off The Fence

5396
Докудрами Film.ua увійшли у каталог світового дистриб’ютора Off The Fence

Дистриб'ютор телевізійного контенту компанія Off The Fence включила в свій каталог серію докудрам «Великі мрійники» виробництва українських компаній Film.ua та Signal Red. Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

 

«Поява нашого продукту в каталозі одного з найбільших світових  дистриб'юторів оff The Fence - це успіх не лише Film.ua Group, це також сигнал для всього міжнародного ринку, що наша територія стає джерелом конкурентноспроможного, якісного, сучасного контенту », - вважає керівник Film.ua Distribution Ігор Сторчак.

 

Компанія Off The Fence заснована в 1994 році в Амстердамі. Її каталог нараховує близько 5000 годин неігрового контенту.  Off The Fence виробляє і дистрибутує контент наступних жанрів: «Природа і живий світ», «Наука і технології», «Історія», «Люди», «Культура», «Подорожі», «Лайфстайл».

 

Off The Fence представляє каталоги незалежних продюсерів неігрового контенту, а також таких бродкастерів, як Smithsonian Networks, NHNZ, IFC Films, WeTV. Серед регулярних клієнтів Off The Fence - National Geographic Channels, Discovery Network International, France Televisions, ARTE, ZDF, ORF, History Channel, Smithsonian Networks, MSNBC, BBC, NHK, Rai, Viasat.

 

Нагадаємо, проект «Великі мрійники» об'єднує історії життя і творчості видатних  першовідкривачів в сферах науки і мистецтва. Серед героїв фільмів: Нікола Тесла, Жюль Верн, Леонардо да Вінчі, Костянтин Ціолковський, Альфред Нобель, Архімед та інші.

 

У фільмах використані реконструкції та сучасна комп'ютерна графіка. Творці стрічок за її допомогою намагались показати не лише основні етапи життя великих людей, але і їхні мрії, фантазії, плани і бачення майбутнього людської цивілізації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду