«Інтер» призначив нового члена правління – слідчого з ГУ МВС

14 Березня 2013
7023
14 Березня 2013
13:54

«Інтер» призначив нового члена правління – слідчого з ГУ МВС

7023
«Інтер» призначив  нового члена правління – слідчого з ГУ МВС

Наглядова рада ПрАТ «Телеканал "Інтер"» призначила нового члена правління  Андрія Андрощука. Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу.

 

До цього призначення Андрій Андрощук був начальником управління по боротьбі з кіберзлочинністю ГУ МВС у Київській області. Також протягом своєї діяльності він обіймав такі посади:  слідчий, оперуповноважений, старший оперуповноважений, начальник спеціального міжрайонного відділу, старший оперуповноважений в особливо важливих справах, оперуповноважений в особливо важливих справах, заступник начальника 1-го міжрегіонального відділу, начальник відділу, заступник начальника відділу, старший оперуповноважений.

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби каналу «Інтер» з проханням розказати про сферу повноважень та роль в управлінні каналом нового члена правління.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7023
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хай
4052 дн. тому
навіщо Інтеру зовнішня наглядова рада, справді? краще хай буде щось своє, тепле - з внутрішніх органів
FENIY
4053 дн. тому
А шо тут питати.Потрібен спеціаліст, який фахово розбирається в тому , як потрібно замітати сліди під час фінансових оборудок.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду