На ТВі у день народження Ліни Костенко студенти з гаджетів читатимуть її вірші

13 Березня 2013
5852
13 Березня 2013
14:24

На ТВі у день народження Ліни Костенко студенти з гаджетів читатимуть її вірші

5852
На ТВі  у день народження Ліни Костенко студенти з гаджетів читатимуть її вірші

З 18 березня протягом тижня на ТВі між програмами студенти читатимуть вірші Ліни Костенко, яка 19 березня святкує свій день народження. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Студентів, які люблять поезію Ліни Костенко, зняли у Ботанічному саду Києва. Вони читали її вірші так, як звикли самі - зі своїх електронних книжок, смартфонів, нетбуків та паперових книжок.  

 

«Творча група каналу прийняла рішення запросити до читання активну, сучасну студентську молодь,  основна думка проекту - це те, що поезія Костенко доступна і близька не тільки старшим поколінням, вона є позачасовим, універсальним знаряддям духовного зростання, що абсолютно гармонійно вписується в XXI століття з його динамікою, розширеними горизонтами та технічними дивами», - каже програмний директор ТВі Марія Петранюк, яка є куратором проекту.

 

У день народжнення Ліни Костенко ТВі також покаже повну версію творчого вечора поетеси 2011 року. Вели вечір Іван Малкович і Ліна Костенко.  Окрім серйозних роздумів, в програмі можна буде побачити виступи інтелектуальних лідерів суспільства, співи, жарти та інші несподіванки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду