«Найрозумніший» стартував з часткою, нижчою за середню каналу «Україна»

11 Березня 2013
6129
11 Березня 2013
16:53

«Найрозумніший» стартував з часткою, нижчою за середню каналу «Україна»

6129
«Найрозумніший» стартував з часткою, нижчою за середню каналу «Україна»

10 березня, у неділю ерудит-шоу «Найрозумніший» стартувало на  телеканалі «Україна» з рейтингом 2,12%, часткою 8,23% за аудиторією 18+, вибірка «50 тис.+»

 

 За вибіркою «Вся Україна», показники програми нижчі - рейтинг 1,83%, частка 6,7%.

 

Значно нижчі показники програма мала серед більш молодої аудиторії 18-54: частка 5,89% за «50 тис.+» та 4,59% за «Всією Україною».

 

Шоу «Найрозумніший» вийшло у слоті 14.00-15.41.

 

Минулого тижня (4-10 березня) канал «Україна» мав частку 12,15% за «50 тис.+» та 11,30% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, «Найрозумніший» - ерудит-шоу, версія популярного британського проекту Brainiest.  Учасники гри відповідають на запитання з різних галузей знань. Гра проводиться у кілька турів, а переможцем стає той, хто краще за всіх впорається з усіма завданнями. Цей проект був однією з перших українських адаптацій міжнародних форматів. Виходить в ефірі з 2003 року. тоді виробництво програми здійснював «1+1» спільно з СТС. Згодом  в Україні програма перейшла на «Інтер». А  наприкінці 2012 року російський канал СТС відмовився продовжувати виробництво проекту.

 

«Україна» вирішила запустити оновлену версію ерудит-шоу і обрав ведучою Людмилу Добровольську.

 

Середні показники попередньої версії програми «Найрозумніший» з ведучою Тіною Канделакі, яка виходила на каналах «1+1» та «Інтер» у  період з 2003 року по 2012 рік*

 

 

*- середні показники вказані на основі усіх випусків, окрім ранкових повторів програми до 11 години.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54, 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6129
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SteFF
4053 дн. тому
Отлично! Давайте, исходя из РЕЙТИНГОВ, закроем все передачи для немногочисленных телезрителей-интеллектуалов, чтобы эти жалкие остатки присоединились к толпе бойкотирующих зомбоящик. А на месте «Самого умного» пустим «Дом-2. Made in Ukraine». У ТАКОГО рейтинги точно будут на высоте. Надеюсь, доживу до того времени, когда фраза «рейтинговая передача» будет оскорблением, бо синоним быдляцтва.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду