«Україна має талант-5» взяла вищі за «Холостяка» показники

11 Березня 2013
5394
11 Березня 2013
15:56

«Україна має талант-5» взяла вищі за «Холостяка» показники

5394
«Україна має талант-5» взяла вищі за «Холостяка» показники

9 березня, у суботу,  п'ятий сезон талант-шоу «Україна має талант» на телеканалі СТБ взяв рейтинг 6,43%, частку 17,8%, аудиторія 18-54, вибірка «50 тис.+».

 

За  вибіркою «Вся Україна»  показники нижчі - рейтинг 6,11%, частка 16,1%. Програма вийшла у слоті 19.00-21.58.

 

Прем'єра взяла показники, вищі за середні каналу. Однак її цифри нижчі за перший випуск «Україна має талант-4».

 

Втім  талант-шоу стартувало вдаліше за ще одну велику прем'єру каналу СТБ - реаліті «Холостяк» (вийшло в ефір 9 березня).

 

СТБ минулого тижня ( 4-10 березня) мав частку 11,53% за «50 тис.+» та 10,2% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, проект «Україна має талант» створений за форматом компанії Fremantle Media. Перший сезон шоу виходив на СТБ навесні 2009-годругий - навесні 2010 рокутретій - навесні 2011 року, четвертий - навесні 2012 року.

 

Середні показники перших чотирьох сезонів талант-шоу «Україна має талант»

 

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5394
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду