Загинув російський актор Андрій Панін

7 Березня 2013
10425
7 Березня 2013
11:27

Загинув російський актор Андрій Панін

10425
Загинув російський актор Андрій Панін

7 березня в Москві у власній квартирі знайдено мертвим актора Андрія Паніна. Про це повідомляє РІА «Новости» з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії по Москві.

 

«У четвер на Балаклавському проспекті, будинок 18, з черепно-мозковою травмою виявлено тіло Андрія Паніна», - повідомив співробітник прес-служби.

 

Джерело в правоохоронних органах повідомило, що протягом чотирьох днів з актором не могли зв'язатися близькі, а в четвер знайомий Андрія Паніна приїхав до нього додому і виявив у квартирі його тіло з травмою голови.

 

Свідчень пограбування у квартирі актора, за попередніми даними, немає, повідомило джерело. «На місці події зараз працює слідчо-оперативна група, ведеться огляд квартири. Попередньо, свідчень пограбування не виявлено», - сказав співрозмовник агентства.

 

Андрій Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську. Закінчив Інститут культури в Кемерово і Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна). Працював на сценах МХАТ імені Чехова і театру під керівництвом Олега Табакова. У 2006 році випустив експериментальну акторську майстерню у ВДІКу.

 

У кіно актор зіграв близько 60 ролей. Найвідоміші з них: опер Каверін із серіалу «Бригада», капітан Соловйов у фільмі «Водій для Віри», Жорж у картині «Вершник на ім'я Смерть», президент Олександр Олександрович у «Поцілунку не доля преси», штурман Олександр Здор у «Кандагарі». Також серед його численних кіно робіт - ролі в картинах «Мама», «Ніжний вік», «Яди, або Всесвітня історія отруєнь», «Generation П», «Стомлені сонцем - 2. Предстояння». Одні з останніх фільмів з його участю - стрічки «Орда» та «Спокута».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду