Kiss FM проводить благодійні аукціон і вечірку для допомоги дітям

6 Березня 2013
4573
6 Березня 2013
17:08

Kiss FM проводить благодійні аукціон і вечірку для допомоги дітям

4573
Kiss FM проводить благодійні аукціон і вечірку для допомоги дітям

До Всесвітнього дня діджея, який відзначається 9 березня, радіостанція Kiss FM проводить дві благодійні акції, кошти від яких будуть спрямовані на допомогу дітям. Про це повідомляє прес-служба радіохолдингу «ТАВР Медіа».

 

З 15 лютого по 8 березня на одному з інтернет-аукціонів друзі радіостанції -діджеї, музиканти і продюсери - представили оригінальні лоти - діджейські сумки, диски, одяг, сувеніри й аксесуари. За 25 лотів радіостанція розраховує отримати на доброчинні цілі кілька тисяч гривень.

 

9 березня, у Всесвітній день діджея, Kiss FM організовує благодійну вечірку в столичному клубі Forsage. Зібрані кошти підуть на благодійність.

 

У 2012 році кошти, зібрані Kiss FM, отримали троє дітей - Алла Ігнатенко, Анастасія Коломієць і Галина Кривонос. Дві дівчинки пройшли реабілітаційний курс у Трускавці, а третя отримала кошти на купівлю апарату Єлізарова.

 

«Kiss FM разом зі своїми слухачами вже не перший рік допомагає дітям - це наша добра традиція. Цього разу ми знову надамо адресну допомогу саме ти конкретним дітям, які потребуватимуть її найбільше», - цитує прес-служба генерального продюсера Kiss FM Антона Цесліка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду