«Великі танці» з Жанною Бадоєвою за форматом «Дієти на танцполі» стартують на «Інтері» 17 березня

6 Березня 2013
7398
6 Березня 2013
09:48

«Великі танці» з Жанною Бадоєвою за форматом «Дієти на танцполі» стартують на «Інтері» 17 березня

7398
У журі – Писанка, Папунаішвілі, Капіньш, головні хореографи – Шоптенко і Дікусар
«Великі танці» з Жанною Бадоєвою за форматом «Дієти на танцполі» стартують на «Інтері» 17 березня

Прем'єра танцювального шоу «Великі танці» за британським форматом Diet on the Dance Floor («Дієта на танцполі») вийде на телеканалі «Інтер» 17 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме в прямому ефірі по неділях о 21.00.

 

У «Великих танцях» беруть участь люди, чия вага перевищує 100 кілограмів і хто мріє схуднути, але не готовий пройти крізь дієти, фізичні марафони та інші випробування. Тут втрачати вагу можна собі в задоволення, під ритми ча-ча-ча, вальсу і самби. Людина не лише знаходить нову фізичну форму, а й навчається танців і може виграти грошовий приз.

 

Проект вестиме Жанна Бадоєва. Оцінювати танцювальні успіхи учасників будуть актриса Руслана Писанка, російський хореограф Євген Папунаішвілі й один з найкращих хореографів України Андріс Капіньш.

 

У проекті беруть участь 5 жінок і 5 чоловіків, відібраних за результатами кастингу з різних куточків України. Одночасно з вивченням танців вони проходять паралельний курс для схуднення. Чотири місяці учасники живуть у заміському будинку, де більшу частину часу проводять у танцзалі, а також працюють із психологами, дієтологами, танцюристами і головними хореографами проекту Оленою Шоптенко та Дмитром Дікусаром.

 

У пару до кожного героя стають професіонали, і в кінці тижня 10 пар демонструють в ефірі те, чого вони досягли за минулі сім днів як у танцях, так і в боротьбі з вагою. Їхні виступи оцінює професійне журі, і до суми балів суддів додається коефіцієнт схуднення учасника. Долю двох пар, які набрали найменшу кількість балів, вирішує глядач за допомогою інтерактивного голосування. За цими трьома параметрами визначається аутсайдер, який залишає проект.

 

Переможця очікує приз - півмільйона гривень.

 

 

У Великобританії проект дебютував у 2008 році і став одним з топових продуктів світового ТБ.

 

Українською адаптацією для каналу «Інтер», нагадаємо, займається команда Олексія Гончаренка Friends Production. Шеф-редактор програми - Мартіна Лук'янченко, виконавчий продюсер - Юлія Райцина.

 

«Проект дуже життєстверджуючий. Взагалі для нашого народу, який живе важко, хочеться позитивних прикладів. Хочеться прагнення, незважаючи ні на що, веселитися, сміятися, танцювати. У нас буде багато веселощів і гумору. Буде достатньо завзятих моментів і танців. Ми хочемо запропонувати глядачеві багату, яскраву і життєствердну емоційну палітру. Я б назвав девіз нашого проекту - "худни із задоволенням!"», - коментує пан Гончаренко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7398
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читатель-наблюдатель
4061 дн. тому
Толстушки пришлись по душе и по размеру новому руководству канала??? а что с остальным????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду