Липовецька, Амелічев, Квасова і Гостєв залишили «Інтер»

4 Березня 2013
7744
4 Березня 2013
17:55

Липовецька, Амелічев, Квасова і Гостєв залишили «Інтер»

7744
Липовецька, Амелічев, Квасова і Гостєв залишили «Інтер»

З телеканалу «Інтер» звільнилися директор з виробництва Алла Липовецька, заступник голови правління Сергій Амелічев, директор студії «07 продакшн» Марина Квасова й арт-директор каналу Артем Гостєв. Цю інформацію  джерел «Детектор медіа» підтвердили самі звільнені.

 

Артем Гостєв і Сергій Амелічев залишили канал з 1 березня, Алла Липовецька і Марина Квасова - з 4 березня.

 

«Це наше власне рішення, ми йдемо за власним бажанням. Ми домовилися про подальшу співпрацю, коли з'являться проекти, з якими ми зможемо працювати», - пояснила Алла Липовецька причини свого й Марини Квасової звільнення.

 

Проекти, над якими працювали пані Липовецька і пані Квасова уже вийшли в ефір («Смачне побачення») або найближчим часом вийдуть («Королева декору» і «Великі танці» за форматом «Дієти на танцполі»).

 

«Ми продовжуємо курувати всі нами запущені проекти, але вони вже у фінальній фазі. Частина проектів у монтажі, частина буде в прямому ефірі», - повідомила пані Липовецька.

 

У планах Алли Липовецької - залишитися працювати в телевізійному виробництві. Чи це буде робота у власному продакшні, чи в іншій виробничій структурі - вона обіцяє повідомити згодом.

 

Артем Гостєв повідомив «Детектор медіа», що залишив канал, оскільки змінилося керівництво і прийшла нова команда. За його словами, виконавчий директор «Інтера» Андрій Долгопятов поставив до відома, що його не бачать у новій команді.

 

«Особисто мені ніхто ніяких претензій не висловлював. Наприклад, до останнього часу ми готували своє бачення весняного одягу каналу. Я зробив свою презентацію та віддав керівництву», - розповів пан Гостєв.

 

Артем Гостєв поки не має конкретних планів щодо нової роботи й хоче відпочити.

 

Новим арт-директором «Інтера» став Ігор Грицик, який у минулому вже працював на «Інтері».

 

Сергій Амелічев зможе прокоментувати своє звільнення згодом.

 

Про можливість цих кадрових змін «Детектор медіа» писала ще минулого тижня. Прес-служба каналу поки це питання не коментує.

 

Нагадаємо, 14 лютого змінився топ-менеджмент каналу «Інтер». Директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а новинний продакшн «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

До складу правління телеканалу «Інтер» увійшли Антон Нікітін, який також був призначений головним редактором телеканалу, Ірина Іонова, яка обійняла пост креативного продюсера, Андрій Долгопятов, призначений виконавчим директором телеканалу, а також Олексій Романюта, призначений фінансовим директором.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7744
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Уточните
4067 дн. тому
А Панюта?
111
4068 дн. тому
Вот Липовецкая невезучая:(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду