Виконавчий директор «Газети.ру» спростував чутки про скорочення штату

4 Березня 2013
5398
4 Березня 2013
16:10

Виконавчий директор «Газети.ру» спростував чутки про скорочення штату

5398
Виконавчий директор «Газети.ру» спростував чутки про скорочення штату

Нещодавно призначений виконавчий директор ТОВ «Газета.ру» Дмитро Сергєєв спростував інформацію про можливе скорочення штату відомого російського інтернет-видання через оптимізацію витрат. Про це пише інтернет-видання «Лента.ру».  

 

«Не більше, ніж чутки», - заявив пан Сергєєв у відповідь на прохання прокоментувати повідомлення в Твиттері про майбутні скорочення співробітників в «Газете.ру» у зв'язку зі звільненням головного редактора видання Михайла Котова.

 

Крім того, виконавчий директор також назвав чутками невдоволення власників зайвої опозиційністю «Газети.ру», про що говорили деякі джерела в редакції. Він назвав «Газету.ру» «об'єктивним виданням, які висвітлюють події під кількома кутами».

 

Дмитро Сергєєв зазначив, що перед ним, як перед новим виконавчим директором «Газети.ру», поставили завдання проаналізувати бізнес-процеси всередині редакції, питання взаємин відділів, співробітників, зайнятості людей, розподілу обов'язків: «Це, природно, у певних співробітників викликало побоювання, що всіх зараз будуть скорочувати, оптимізувати витрати. Це не так. Моє завдання - з точки зору бізнесу правильно підійти до питань виробництва контенту - так, як це було зроблено в Чемпіонаті (Дмитро Сергєєв є засновником сайту "Чемпіонат.com" - ТК)».

 

При цьому, в інтерв'ю порталу Slon.ру пан Сергєєв зауважив, що «частина людей залишать" Газету.ру "у зв'язку з відходом Міші, тому що є певна команда, яка не бачить себе в" Газеті "без Міші».

 

Як писала «Детектор медіа», головний редактор провідного російського інтернет-видання «Газета.ру» Михайло Котов звільнився з видання - за його словами, за власним бажанням.   Як повідомили в Твіттері співробітники видання, колишній головний редактор «Газети.ру»  пішов з посади через «розбіжності з новим керівництвом».

 

Призначений виконавчим директором ТОВ «Газета.ру» Дмитро Сергєєв повідомив, що звільнення Михайла Котова може бути пов'язане із незгодою підпорядкування редакції  виконавчому директорові. Наразі «Газета.ру» шукає нового головного редактора.

 

«Детектор медіа»

 

Фото з порталу Slon.ру

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду