Держкомтелерадіо сприятиме інформуванню громадян про євроінтеграцію України

28 Лютого 2013
3989
28 Лютого 2013
12:13

Держкомтелерадіо сприятиме інформуванню громадян про євроінтеграцію України

3989
Держкомтелерадіо сприятиме інформуванню громадян про євроінтеграцію України

Держкомтелерадіо буде організовувати роботу з інформування та взаємодії з громадськістю з актуальних питань європейської інтеграції України. Про повідомляє прес-служба Комітету.

Рішення про інформування громадян прийняте на виконання урядового плану першочергових заходів щодо інтеграції України до Європейського Союзу на 2013 рік та затверджене наказом Комітету.

 

Як зазаначають у відомтсві, метою діалогу з громадськими організаціями та організації інформування населення про досягнуті цілі на шляху євроінтеграції  є забезпечення підтримки цього курсу як одного з пріоритетів внутрішньої і зовнішньої політики України.

 

Інформація про актуальні питання співробітництва України та ЄС, заплановані заходи тощо висвітлюватиметься також на офіційному сайті Держкомтелерадіо у розділі «Міжнародне співробітництво» (рубрика «Європейська інтеграція»).

 

Детальніше ознайомитись із текстом наказу можна на сайті Комітету у рубриці «Законодавча база».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду