Пішов із життя актор Віктор Сергачов – один із співзасновників театру «Современник»

27 Лютого 2013
5847
27 Лютого 2013
12:31

Пішов із життя актор Віктор Сергачов – один із співзасновників театру «Современник»

5847
Пішов із життя актор Віктор Сергачов – один із співзасновників театру «Современник»

26 лютого помер російський актор театру і кіно Віктор Сергачов. Про смерть 78-річного артиста повідомив Московський художній театр ім. Чехова, у якому останні роки служив покійний. Про це повідомляє РИА «Новости».

 

Віктор Сергачов був одним із засновників московського театру «Современник» поряд з Олегом Єфремовим. Артист також активно знімався в кіно, стверджуючи, що не існує маленьких ролей, охоче брався за складні речі і був упевнений, що тільки кропітка робота над роллю може привести до успіху.

 

Про місце і дату похорону актора буде повідомлено пізніше.

 

Віктор Сергачов народився в Забайкаллі 24 листопада 1934. Закінчив школу-студію МХАТ і після нетривалої роботи в театрі Радянської армії став одним із засновників «Студії молодих акторів», із студії пізніше був створений театр «Современник».

 

Крім безлічі ролей в театрі Сергачов зіграв у багатьох фільмах «Час, вперед!», «Три товстуни», «Три тополі на Плющисі», «Дворянське гніздо», «Зникла експедиція» та інших.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5847
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду