«1+1» покаже серіал «Завтра буде завтра» у праймі (ОНОВЛЕНО)

21 Лютого 2013
10256
21 Лютого 2013
17:42

«1+1» покаже серіал «Завтра буде завтра» у праймі (ОНОВЛЕНО)

10256
«1+1» покаже серіал «Завтра буде завтра» у праймі (ОНОВЛЕНО)

Телеканал «1+1» вирішив показати один із перших серіалів продакшину «Нова студія» - «Завтра буде завтра», знятий у 2003 році на замовлення українського Нового каналу та російського каналу СТС.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», серіал виходитиме з 25 лютого, з понеділка по четвер о 20.10.

 

У коментарі «Детектор медіа» програмний директор «1+1» Андрій Коваль зазначив, що  рішення показати цей серіал було прийняте з огляну на кілька факторів: «По-перше, на даний момент в ефірі українського ТБ вкрай мало українскього продукту, а  оскільки «1+1» є українським  каналом, для нас  важливо,  аби наш глядач мав змогу дивитись серіали, побудовані на українському матеріалі, зяскравими й улюбленими українськими акторами. А по-друге,  «Океан Ельзи»  написав для цього серіалу    чудовий саундрек «Для тебе», і ми вважаємо, що промо серіалу опосередковано буде працювати на просування нового сезону  шоу «Голос країни», яке стартує вже 10 березня, і в якому   зірковим тренером є один із учасників цього культового гурту -  Святослав Вакарчук».

 

За словами пана Коваля, режисери «1+1» зробили перемонтаж серіалу.

 

«Ми розраховуємо, що продукт втримає середньодобову частку перегляду каналу», - додав він.

 

«Завтра буде завтра» - спільний українсько-російський 14-серійний проект, сценаристом якого стала Тетяна Гнєдаш, а режисером - Олена Дем'яненко.

 

Серіал розповідає історію дівчини із дитбудинку Маші Петрової, в яку закохується син відомого олігарха Петро Панченко. Він навіть готовий одружитися на сироті. Однак батьки не задоволені зухвалим вибором сина, вони прагнуть будь-яким чином зруйнувати майбутнє весілля. Олігарх йде на крайнощі - користуючись зв'язками, засаджує дівчину до в'язниці за продаж наркотиків. Але Маша готова боротися за свою свободу і любов.

 

У серіалі можна побачити акторів: Ірину Рахманову, Богдана Ступку, Тетяну Назарова, Богдана Бенюка, Аду Роговцеву, Олексія Серебрякова та інших російських та українських зірок.

 

 Головну роль у серіалу зіграла Ірина Рахманова

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10256
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
---
4074 дн. тому
Я помню этот сериал, он ПОТРЯСНЫЙ. В интернете потом смотрел. А зачем его перемонтировали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду