СТБ запускає п’ятий сезон шоу «Україна має талант»

21 Лютого 2013
8621
21 Лютого 2013
16:05

СТБ запускає п’ятий сезон шоу «Україна має талант»

8621
СТБ запускає п’ятий сезон шоу «Україна має талант»

9 березня о 19:00 на телеканалі СТБ стартує п'ятий сезон шоу «Україна має талант». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

В рамках п'ятого сезону шоу «Україна має талант» команда проекту продовжує пошук талантів і оголошує конкурс на створення найкращого вбрання для ведучої Оксани Марченко.

 

«Для нашого проекту це - особливий конкурс, думаю, він стане особливим і для всієї країни! Адже це унікальна можливість показати і довести, що талановиті дизайнери в Україні є: чи то зірки модної індустрії або дитина, яка тільки мріє бути дизайнером! Зараз у кожного є шанс стати частиною і гордістю головного шоу країни, в якому "можливо усе!"», - сказала Оксана Болкун, директор ТО, що випускає проект.

 

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету та надіслати свої ескізи на http://talant.stb.ua/designer/. Від одного учасника може прийти необмежена кількість ескізів.

 

На сайті телеканалу  буде відкрито всеукраїнське голосування за кращі ідеї нарядів. Щотижня з топ-10 ескізів, які набрали найбільшу кількість голосів на сайті, Оксана Марченко буде обирати найкращий, а команда проекту втілить задум у життя.

 

У вбранні від талановитих дизайнерів-переможців ведуча буде щотижня вести прямі ефіри «Україна має талант», починаючи з 20 квітня.

 

 

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8621
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду