Секрети «прямого ефіру»

7 Грудня 2006
10971
7 Грудня 2006
13:41

Секрети «прямого ефіру»

10971
На студії «Укртелефільм» усіх шанувальників проекту «Зірковий дует» чекав великий сюрприз
Секрети «прямого ефіру»

У павільйоні проводилася зйомка фінальної програми, яку глядачі телеканалу «Інтер» зможуть побачити вже завтра. Проте, як виявилося, на цьому сюрпризи від організаторів проекту не закінчувалися... На знімальному майданчику яблуку нiде було впасти. Чотири години поспіль (без перерви!) молодь підтанцьовувала, аплодувала та кричала, підтримуючи своїх кумирів. А організатори заклопотано бігали з однієї частини майданчику в іншу, вирішуючи якісь технічні проблеми. На обличчях головних винуватців дійства теж не можна було побачити безтурботності та спокою. Могилевська запізнювалася, Кузьма жартував... До речi, ніхто, окрім організаторів, не знав хто та загадкова третя пара-
учасниця, що буде виступати у фіналі. Адже, як всі ми з вами пам’ятаємо, третій півфінал проходив 1 грудня, а 3 грудня вже зйомка фіналу, і тут виникають закономірні запитання: як враховувалися голоси тих глядачів, що надсилають SMS-повідомлення та телефонують на підтримку своїх улюбленців протягом цього тижня? Вони що — не враховуються?..

Відкриваємо величезний «секрет» — у фінал вийшли такі дуети: Наталя Могилевська — Ігор Кондратюк (на першому фото), Неллі Уварова — Андрій Кузьменко він же Кузьма зі «Скрябіна» (на другому фото), та Володимир Данилець — Володимир Гришко. За умовами програми, учасники мали виконати російські або українські хіти. Уварова та Кузьма порадували глядачів піснею із кінофільму «Ирония судьбы, или С легким паром» «Мне кажется, что вы больны не мной...». Кузьма, мабуть через хвилювання, збився, але виступ цієї пари все одно не залишив аудиторію байдужою. Могилевська та Кондратюк також були налаштовані на романтику і виконали пісню «Заверуха» із репертуару білоруського гурту «Песняри». До речі, саме ця пісня під яскравий номер з ялинками шоу-балету «FreeDom» нагадала про те, що скоро Новий рік. А от два Володимира — Гришко та Данилець — заспівали стару, але не менш відому пісню «Барабан». Без казусу не обійшлося i у цієї пари. Цього разу, під час розмови з ведучими, вже вкотре Володимир Гришко мало не облив свій білий костюм червоним вином. Але, на щастя, все обійшлося.

За умовами фінального конкурсу, журі мали вилучити з проекту одну із трьох пар. Ними стала пара Володимир Гришко та Володимир Данилець. На таке рішення останні образилися й пішли зі сцени, подякувавши всім присутнім. А переможців «Зіркового дуету» визначали глядачі на знімальному майданчику шляхом голосування. З невеликим відривом перемогла пара Наталя Могилевська та Ігор Кондратюк (53 %). Варто зазначити, що це була заслужена перемога. У фіналі зйомки дует разом із глядачами заспівали на біс, але це вже залишиться поза кадром...

ВРАЖЕННЯ

Олена КОЛЯДЕНКО, художній керівник балету «FreeDom»:

— «Зірковий дует» — дуже хороший музичний проект. Хотілося б, щоб музичних програм у нас було побільше. Чесно кажучи, мені дуже важко оцінити проект, тому що я задіяна в багатьох яскравих програмах. Мені особисто дуже сподобалася Неллі Уварова з Кузьмою та Наталя Могилевська з Ігорем Кондратюком, і я ніяк не могла комусь з цих дуетів дати перевагу.

Олена МОЗГОВА, член журі програми «Зірковий дует»:

— Такі формати програм завжди цікаві, тому що це певна несподіванка, коли виходять на сцену співати люди, які до цього жодного разу не співали на публіці. Мені дуже сподобалися Кузьма з Неллі, та й Наталя з Ігорем були також неперевершені. Вважаю, що ці два номери найбільш гармонійні, самодостатні. У них все було на своїх місцях, починаючи від пісні, образів і закінчуючи балетом. Цього разу перемогло не просто шоу, а й майстерність вокалістів.

Ігор КОНДРАТЮК, продюсер, учасник проекту «Зірковий дует»:

— Я дуже радий, що ми перемогли. По-перше, Могилевській було б важко програвати вдруге (у програмі «Танці з зірками», за голосуванням глядачів, їхню пару с Владом Ямою обійшли Володимир Зеленський та Олена Шоптенко — І. К. ), а по-друге, нині я проспівав самостійно цілий куплет! Та найбільше було шкода журі, бо у фіналі зустрілися найкращі дуети. Кажу це без зайвої сором’язливості. Я можу лише уявити, як суддям було важко виокремити когось одного. Ми з Наталкою отримали найбільшу кількість балів, тому це не може бути підлаштованою перемогою.

А що стосується проекту, то я, створюючи передачу, на рейтинг не дивлюся. Рейтинг складається з кількох складових, перше — це якісний продукт, друге — правильно поставлений продукт, третє — цей продукт має бути таким, що піднімає рейтинги. Ми виробили продукт максимально якісним, а що вийшло з цього — судити глядачам. Здається, що «Інтеру» сподобалося, і буде ще один сезон.

Ірина Кононенко, «День»
Фото Бориса Корпусенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10971
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду