Київрада виділила на свої муніципальні ЗМІ понад 30 млн грн

12 Лютого 2013
8167
12 Лютого 2013
12:55

Київрада виділила на свої муніципальні ЗМІ понад 30 млн грн

8167
Трохи більше, ніж торік
Київрада виділила на свої муніципальні ЗМІ понад 30 млн грн

Столичні комунальні ЗМІ (телекомпанія «Київ», КП «Радіостанція «Голос Києва» (радіо «Київ» 98 FM), газети «Хрещатик», «Вечірній Київ», журнал Спілки письменників «Київ») отримали з міського бюджету на 2013 рік 30 млн 26,2 тис. грн. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила начальник управління преси та інформації КМДА Оксана Збітнєва.

 

За її словами, на телекомпанію «Київ» виділено 18 млн 750 тис. 600 грн, на радіо - 3,5 млн грн, на газети - по 3,9 млн грн кожна.

 

Торік на муніципальні ЗМІ було виділено загалом 29 млн 951,2 тис. грн. «Порівняно з минулим роком сума практично не змінилася, - каже Оксана Збітнєва. - Невелике збільшення медійного бюджету відбулося за рахунок збільшення посадових окладів, які прирівняні до мінімальної заробітної плати працюючих людей».

 

Нагадаємо, 8 лютого 2013 року депутати Київради затвердили бюджет Києва на 2013 рік. «Відповідно до нього загальний обсяг доходів бюджету міста на 2013 рік складе понад 18,5 млрд грн, у тому числі трансферти з державного бюджету - 2,9 млрд грн. Загальний фонд складе 15,9 млрд грн, а спеціальний фонд - 2,1 млрд грн», - пише газета «Хрещатик».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8167
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прокурор
4087 дн. тому
Вот керивники натырят!
Григорій
4089 дн. тому
Дякую за внесену правку! А от нам би й мільйона вистачило... Але не судилося((( Змушні згортати своє мовлення...
Григорій
4090 дн. тому
Суттєве уточнення: аби не було плутанини, у переліку столичних комунальних ЗМІ замість радіо "Голос Києва" треба записати КП "Радіостанція "Голос Києва" (радіо "Київ" 98 FM). Тому що є державне радіо "Голос Києва" у складі КДРТРК, яке фінансується з Державного бюджету і, на відміну від своїх колег з 98 FM, отримало на цей рік на виробництво і трансляцію програм у 4 рази менше, ніж торік.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду