«Известия в Украине» закриваються

11 Лютого 2013
10588
11 Лютого 2013
18:46

«Известия в Украине» закриваються

10588
«Известия в Украине» закриваються

Завтра, 12 лютого, вийде останній випуск газети «Известия в Украине». До кінця лютого видання буде закрито. Про це йдеться в повідомленні газети.

 

«Не секрет, що світовий ринок друкованої преси не може вийти з тривалої кризи, і Україна - не виняток. Ми досить довгий час намагалися знайти формат, при якому видання стане прибутковим, але на бажані показники ми так і не вийшли. Тим не менш, ми вдячні всім тим, хто працював, і хочу запевнити, завершимо наші відносини цивілізовано - відповідно до чинного трудового законодавства», - заявив генеральний директор «Известий в Украине» Олег Боярчук.

 

Головний редактор «Известий в Украине» Яніна Соколовська в коментарі «Телекритиці» зазначила, що таке рішення прийняли засновники проекту. Надалі вона має намір знайти інвестора або запустити новий проект.

 

За її словами, колектив уже ознайомився з намірами закрити проект та умовами звільнення. «Умови звільнення запропонували такі, що від них, якщо чесно, не було сенсу відмовлятись. Фінансово  людей не образили Таким чином , їм буде на що жити той час, поки ми знайдемо нових інвесторів в Україні, щоб продовжити цей проект. Або ми сформуємо інший проект. Оскільки в нас настільки міцний, хороший і талановитий колектив, що не хотілося б розлучатися», - сказала вона.

 

Зараз команда «Известий в Украине» готує фінальний випуск.

 

«Ми не впадаємо в песимізм. Проекту "Известия в Украине" 95 років. А за цей час були різні події, й акціонери змінювались, і революції були. Тому ми вважаємо, що ця газета - це непотопаємий корабель, і ми сподіваємося, що зараз не наткнулись на остаточний і фатальний айсберг», - сказала Яніна Соколовська.

 

Яким чином проект може продовжувати розвиток, команда «Известий в Украине» ще не обговорювала. Але пані Соколовська не виключає того, що може, з огляду на непросту ситуацію на ринку преси, бути створений інтернет-проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10588
Читайте також
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4088 дн. тому
ff - нечорнозьомний мігрант детектед! :) Ідущіє с чємаданамі на вакзал (і дальше в Хабаравск) - Україна щиро махає вам рукою!
boss
4089 дн. тому
ff , не читайте перед обедом советских газет. "..поскольку эти издания достаточно нормально, честно и без излишней желтизны рассказывали о различных событиях в стране и в мире..."
Г.Б.
4089 дн. тому
Скатерью ... скатерью ... скатерью дорожка! Ждем "Известия Тель-Авива в Украине"
ff
4090 дн. тому
Не "Украина приветствует вас", а ТУПОина, поскольку эти издания достаточно нормально, честно и без излишней желтизны рассказывали о различных событиях в стране и в мире, при этом как раз КП и Известия трудно упрекнуть в предвзятости и передергивании фактов.. Давалась достаточно взвешенная оценка событиям и различные точки зрения, чем . увы, не могут похвалиться немногочисленные чисто внутренние издания страны, работающие напрямую явно и неприкрыто на интересы хозяина-собственника. То, что люди станут меньше читать, меньше получать разносторонней информации, и сколько-нибудь объективной не радовать должно ,а огорчать. Ведь взамен нет в стране по-сути ничего. В т.ч. на "ридний мови". Ну а заангажированность изданий, в т.ч. интернет- изданий из Украины и печатных, настолько высока, что имея информацию о тех или иных событиях (или же не имея уже её, так как "хозяевам" не всегда выгодно и интересно "оприлюднювать" тот или иной факт), можно не глядя и не читая процитировать чуть ли не дословно то, как будет событие прокомментировано и оценено. Уход с рынка более-менее незаангажированных изданий вызывает далеко не радость .которую тут испражняют некоторые идиоты ниже. Это - беда и скатывание и дальше к однобокости освещения событий и к признакам диктатуры в стране.
Панда
4090 дн. тому
Жаль, единственное нормальное издание было, без желтизны... Все печатные проекты там будут...
Вероніка
4090 дн. тому
Так буде з усіма "проектами", які працюють проти України.
mediadim
4090 дн. тому
good news
вася
4090 дн. тому
Ну впринципе всей печатной прессе недолго осталось..
boss
4090 дн. тому
Давно пора ! Следующие на выход -МК , КП(уа) , Сегодня ! Идущие нах , Украина приветствует вас !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду