«1+1 медіа» хоче створити конвергентний ньюзрум для ТСН, УНІАН і tsn.ua

8 Лютого 2013
6647
8 Лютого 2013
18:02

«1+1 медіа» хоче створити конвергентний ньюзрум для ТСН, УНІАН і tsn.ua

6647
«1+1 медіа» хоче створити конвергентний ньюзрум для ТСН, УНІАН і tsn.ua

«1+1 медіа» планує створити конвергентний ньюзрум на основі всіх новинних ресурсів, які входять до складу групи. Про це «Детектор медіа» повідомила шеф-редактор ТСН Тетяна Пушнова.

 

За її словами, саме із цією метою запускається нова студія, яка працюватиме на основі технології VIZ RT Video Wall

 

«Ми зараз тільки робимо перші кроки в цьому напрямку. Зараз конвергенції, так як її розуміють сучасні Детектор медіа, у нас немає. "1+1 медіа" - це великий холдинг, який має багато новинних ресурсів: УНІАН, ТСН, tsn.ua, з яких можна зробити спільний ресурс, і яким можна надати єдиний стиль. До того ж важливою є комунікативна зв'язка всіх цих ресурсів», - зазначила пані Пушнова.

 

Тетяна Пушнова

За її словами, наразі тіснішою стане інтеграція телебачення й інтернету. У зв'язку із цим у ньюзрумі ТСН працюватиме частина команди tsn.ua, які зараз перебувають у різних офісах.

 

Також Тетяна Пушнова відзначила, що команда ТСН працюватиме над поліпшенням якості новин: «Зараз цитування ТСН найбільше, але ми прагнемо ще більше ексклюзивності. Якщо поглянути ретроспективою на останні два роки розвитку ТСН - ми новини робимо дещо профільованими: 19:30 - загальні новини, у них широка аудиторія, і вони прагнуть розповісти якомога більше новин України та світу, 17:00 - «ТСН. Особливе» - це новини зовсім інакшого формату, а нічний випуск - це легкий підсумок з певними акцентами для тих, хто ознайомився з основними новинами в інтернеті»

 

Нагадаємо, «1+1» відкрив нову студію ТСН, з якої із 17 лютого виходитимуть проекти інформаційно-аналітичної служби каналу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6647
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду