«ТСН. Особливе» запустить нові рубрики

8 Лютого 2013
8423
8 Лютого 2013
17:43

«ТСН. Особливе» запустить нові рубрики

8423
«ТСН. Особливе» запустить нові рубрики

У проекті «ТСН. Особливе» з'являться нові авторські рубрики. Про це під час презентації нової студії ТСН повідомила ведуча проекту Соломія Вітвицька.

 

У коментарі «Детектор медіа» ведуча зазначила: «У нас будуть рубрики на кшталт Наталки Пісні, яка має свою рубрику - інтерв'ю, але в інших ракурсах. Зокрема, про моду».

 

Також, за словами пані Вітвицької, у кадрі частіше з'являтимуться журналісти проекту.

 

«Хочемо, щоб вони з'явились в іншому амплуа й після цього ще відповідальніше ставилися до своєї роботи. Вони виступатимуть як провокатори, будуть більш активними, щоб глядачі упізнавали стиль репортерів. Коли я в підводці кажу: "Дмитро Фурдак", глядач має очікувати - що ж такого він знову зробить», - сказала вона.

 

Хронометраж програми лишається незмінним - 24 хвилини, однак обговорюється й можливе розширення до 30 хвилин.

 

А от співведучу або співведучого в «ТСН. Особливе» найближчим часом не буде. «Я знаю, що шукали хлопчика в новини чи нові проекти. Шкода, що Віталій Седюк залишив нашу неньку-Україну, хоча я гадаю, що він би мені пасував як співведучий. Але поки що я не чула про плани появи нових ведучих для "ТСН. Особливе"», - додала пані Вітвицька.

 

Соломія Вітвицька

 


«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду