«1+1» відкрив нову студію ТСН (ФОТО)

8 Лютого 2013
15579
8 Лютого 2013
17:14

«1+1» відкрив нову студію ТСН (ФОТО)

15579
Новини почнуть виходити з неї вже із 17 лютого
«1+1» відкрив нову студію ТСН (ФОТО)

«1+1» відкрив нову студію ТСН, з якої із 17 лютого виходитимуть проекти інформаційно-аналітичної служби каналу. Про це сьогодні під час презентації журналістам повідомив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Студія розташована в новому офісі «1+1 медіа» по вулиці Фрунзе, 23 в Києві. Раніше команда новин «1+1» містилась у телецентрі на вулиці Мельникова, 42.

 

 Алла Мазур, Юлія Бориско, Олександр Ткаченко

 

За словами пана Ткаченка, про нову студію ТСН почав мріяти з 1998 року - вже за рік після запуску своєї першої студії. «Ми дуже раді, що те, що ми будували давно, починає втілюватися саме в такій формі. Безперечно, це є найсучасніша студія в цій країні й одна з найсучасніших у Європі. ТСН переїжджає не лише в нову студію, а й у наш новий офіс», - сказав пан Ткаченко.

 

 

Нова студія обладнана проекційною відеостіною площею 27 квадратних метрів. Студія працюватиме за технологією VIZ RT Video Wall, якою користуються інформаційні служби таких каналів, як CNN, CBS, Fox, BBC, CCTV.

 

Нова система надасть змогу робити акцент у новинах на візуалізації інформації, особливо коли мова йде про економічні теми, які раніше ілюструвалися графіками та діаграмами.

 

У роботі студії будуть задіяні 8 камер.

 

 Олександр Ткаченко і семеро жінок-ведучих ТСН

 

Ще однією новинкою інформаційних випусків, за словами шеф-редактора ТСН Тетяни Пушнової, будуть динамічні ведучі: тепер не лише в тижневому випуску, а й у щоденних ТСН, «ТСН. Відверто», нічних і ранкових випусках ведучі ходитимуть у кадрі.

 

Також канал відкрив новий ньюзрум, у якому працюватимуть команди ТСН, «ТСН. Тиждень», «ТСН. Особливо», «Сніданку з 1+1» та інформаційних програм «2+2». Загалом команда інформаційних проектів «1+1» складається із 70 журналістів і редакторів.

 

Першим з нової студії вийде випуск «ТСН. Тиждень» 17 лютого.

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15579
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Stop this shit!
4080 дн. тому
Із лайна цукерку не зробиш. Фафа Ткаченко, видури у Бєні грошей ще на нову комору для гівномета УНІАН
lupus
4081 дн. тому
Тепер бруд і лайно, що нескінечним потоком льються з ТСН, будуть найвищої якості.
ЗЛОЙ
4083 дн. тому
Студія розташована в новому офісі «1+1 медіа» по вулиці Фрунзе, 103
злой
4083 дн. тому
оператор должен снимать кино, а не показывать говорящие головы...
Bob
4084 дн. тому
Хм. А какой еще в студии должен быть свет , когда в ней толпа гостей ?
boss
4084 дн. тому
Молодцы ! Поздравляю ! Желаю в новом АСК успешной работы , а "диафрагма" дозреет.
диафрагма
4084 дн. тому
А свет в студии тупой и ещё тупее. Всё до последней щёлки залито светом.Операторов в такой студии не надо - полная деградация операторского мастерства и пренебрежение основами светового рисунка ..Думаю , и с композицией кадра будет точно так.Главное в такой студии-звук.Но это уже не телевидение , а радио.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду