«Перший Ukraine» запустить міжнародні новини, дитячу, історичну, молодіжну і соціальну програми

8 Лютого 2013
5890
8 Лютого 2013
16:05

«Перший Ukraine» запустить міжнародні новини, дитячу, історичну, молодіжну і соціальну програми

5890
«Перший Ukraine» запустить міжнародні новини, дитячу, історичну, молодіжну і соціальну програми

Міжнародна версія Першого національного - супутниковий телеканал «Перший Ukraine» планує запустити низку нових програм. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної телекомпанії України.

 

Невдовзі до спеціальних випусків новин додадуться ексклюзивні випуски програми «Точка зору», а також програма про світову політику і зовнішньополітичний курс України «Міжнародні новини», що «стане відправною точкою для початку масштабної співпраці з Міністерством закордонних справ України».

 

У березні «Перший Ukraine» хоче запустити нову щоденну дитячу програму. У планах каналу - створення проекту про українське суспільство з провідними соціологами країни, запуск програми про українську історію, втілення сучасного молодіжного формату, розширення трансляцій богослужінь з українських храмів і церков для покриття ширшого кола вірян в Україні та за кордоном.

 

Крім того «Перший Ukraine» планує розширити співпрацю з міжнародним каналом Еuronews та розміщувати в ефірі освітні й соціальні проекти, створені на основі співпраці каналу Еuronews із Єврокомісією.

 

У 2013 році у планах каналу «Перший Ukraine» - показ понад півсотні прем'єрних документальних фільмів на історичну, культурну тематику.

 

Також міжнародний мовник розширюватиме покриття. Невдовзі, за інформацією прес-служби, будуть досягнуті домовленості про входження телеканалу до пакетів IPTV-операторів в Україні та за кордоном. «Конвергенція пристроїв для перегляду телебачення за допомогою технологій web 2.0 на базі Smart TV, а також за допомогою додатків для мобільних пристроїв на базі найпоширеніших операційних систем (Android, iOS) видозмінює вигляд сучасного телебачення та інформаційного суспільства. Тому крім традиційних способів доставки сигналу (ефір, супутник і кабель), канал узяв курс виходу на нові сучасні технології трансляції сигналу, які в найближчі роки стануть ключовими», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду