«Студія Квартал-95» знімає новий сезон «Неділі з Кварталом»

1 Лютого 2013
5967
1 Лютого 2013
17:39

«Студія Квартал-95» знімає новий сезон «Неділі з Кварталом»

5967
«Студія Квартал-95» знімає новий сезон «Неділі з Кварталом»

«Студія Квартал-95» знімає новий сезон програми «Неділя з Кварталом». Про це повідомила прес-служба продакшну.

 

5-6 лютого відбудуться зйомки програми у павільйоні «Укртелефільму». 5 лютого в дім «Кварталу» прийдуть Вадим Андреєв і Сергій Селін. Перший гість спробує себе в новій ролі - очолить жіночий батальйон «кадеток». Сергій Селін проведе власне розслідування і спробує з'ясувати події після бурхливого свята.

 

6 лютого гостями «Кварталу» стануть Сергій Бєлоголовцев, Отар Кушанашвілі і Руслан Сенічкін. Бєлоголовцев стане бувалим і запеклим ведучим програми «Руйнівники міфів», Кушанашвілі прокоментує футбольний матч між виконавцями України та Росії, проведе урок тостів в грузинській школі і навчить акторів «Кварталу» співати грузинські пісні. Ведучий «Сніданку з 1+1» візьме сенсаційне інтерв'ю у журналіста, який підпільно прожив цілий місяць у Межигір'ї, а також разом зі Степаном Казаніним проведе новини після кінця світу.

 

На якому каналі вийде проект, поки невідомо. Раніше програма виходила на телеканалі «Інтер». «Неділя з Кварталом» спочатку існувала як проект міжпрограмних включень, а потім почала виходити у неділю зранку. У ній ведучі Олена Кравець, Степан Казанін, Євген Кошовий, Юрій Крапов і Юрій Корявченков починають свій вихідний день, як усі звичайні телеглядачі: прокидаються, роблять зарядку, готують сніданок і приймають гостей -  популярних акторів, музикантів і спортсменів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду