Порошенко залишився партнером UMH по «Нашому радіо» та KP Media

31 Січня 2013
7185
31 Січня 2013
17:11

Порошенко залишився партнером UMH по «Нашому радіо» та KP Media

7185
UMH group викупив частки Петра Порошенка в радіомережах «Ретро-ФМ» і Next у межах опціону
Порошенко залишився партнером UMH по «Нашому радіо» та KP Media

UMH group (УМХ) у межах опціону викупила частки Петра Порошенка в проектах «Ретро-ФМ» і Next. Про це «Детектор медіа» повідомив віце-президент UMH group Григорій Шверк, коментуючи вихід компаній Петра Порошенка зі структури власності двох радіомереж.

 

Суму угоди сторони не розголошують. «Ми також повністю задоволені підсумками партнерства в цих проектах: і позиціями, які вдалося зайняти на ринку, і комерційними результатами», - повідомив пан Шверк.

 

При цьому партнерство UMH group і Петра Порошенка в інших проектах - «Наше радіо» та KP Media (видавець журналу «Корреспондент») - зберігається. Склад і частки акціонерів у них не змінилися, повідомив пан Шверк, однак не уточнив розмір часток партнерів.

 

Григорій Шверк наголосив, що в UMH group вельми агресивна стратегія розвитку Радіогрупи УМХ: «Ми плануємо запуск нових форматів і готуємося до значного розширення існуючих мереж».

 

Нагадаємо, компанії Петра Порошенка вийшли зі структури власності радіомереж «Ретро-ФМ» і Next, у яких володіли частками по 50%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7185
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
радиоэксперт
4073 дн. тому
И что это значит? Опять ротацию частот? У Европы заберут частоты, которые отдали под неё год назад и опять она станет сетью из 15 городов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду