18 лютого телеканал СТБ почне показ серіалу «Метод Фрейда»

31 Січня 2013
4900
31 Січня 2013
15:18

18 лютого телеканал СТБ почне показ серіалу «Метод Фрейда»

4900
18 лютого телеканал СТБ почне показ серіалу «Метод Фрейда»

18 лютого телеканал СТБ почне показ першого сезону серіалу «Метод Фрейда» виробництва кінокомпанії  Star Media. Прем'єра відбудеться у лінійці телесеріалів, які виходять на СТБ з понеділка по четвер о 21:00. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Метод Фрейда» - це 12-епізодичний серіал з Іваном Охлабистіном в головній ролі. Стрічка замінить на СТБ телесеріал «Самара» у слоті  21.00-22.00.

 

У центрі подій нового серіалу - психолог за освітою, цивільний чоловік, із промовистим прізвищем Фрейдін, що працює спеціальним консультантом при слідчому відділі прокуратури. Його поява у правоохоронних органах обумовлена ​​необхідністю застосування нетрадиційних методів боротьби зі злочинністю. У розслідуванні злочинів Роман Фрейдін спирається на інтуїцію і використовує наукові методики, відтворює біокінетичні картини подій, психофізичні портрети злочинців, прогнозує дії бандитів.

 

«Метод Фрейда» - це не звичайний детектив про багатостраждального, відданого усім єством, депресивного служителя закону, а приголомшлива історія про оптимістичну, іронічну, яскраву, розумну і дуже нестандартну людину. Літератор, психолог, філософ, при цьому покерний гравець, ерудит, цинік і авантюрист Роман Фрейдін дуже успішно знаходить себе в пошуковій роботі. На своїй новій посаді консультанта прокуратури Фрейд використовує найрізноманітніші наукові методики - математика, література, астрофізика, біоніка, гідродинаміка ... Але, об'єднуючим моментом виступає, звичайно ж, психологія. Так, він працює не за зарплату, він епатажний, у нього дорогий годинник і крута машина, зате він набагато ближчий до життя, ніж багато хто з його колег-слідчих, тому що він пройшов через вогонь, воду і мідні труби, перш ніж став тим , ким став. І його розслідування - це пошук шляхів проникнення до мотивів вчинення злочину, у тому числі - і глибинних, часом схованих в самій підсвідомості злочинця. Це важливо, адже нам відкривається розуміння, що даної трагедії можна було б уникнути», - сказав продюсер фільму, засновник Групи компаній Star Media Владислав Ряшин.

 

Наразі йдуть зйомки другого сезону серіалу, який має вийти у поточному році.

 

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла, що серіал «Метод Фрейда» (друга назва - «Фрейд») кінокомпанії  Star Media вийде в ефір на російських каналах раніше, ніж на СТБ. На «Первом канале» (Росія) серіал демонструвався з 8 по 15 січня о 21.30.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4900
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4094 дн. тому
Когда уже СТБ перейдёт на HD? У них уже пракически весь контент в єтом формате!
Игорь
4094 дн. тому
На трекерах уже давно лежит в HD-качестве с телеканала Первый HD (Россия). :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду