Канал «1+1» пояснив, чому «Табу» Миколи Вересня не вийшло в ефір

24 Січня 2013
7686
24 Січня 2013
13:04

Канал «1+1» пояснив, чому «Табу» Миколи Вересня не вийшло в ефір

7686
Канал «1+1» пояснив, чому «Табу» Миколи Вересня не вийшло в ефір

Ток-шоу «Табу», яке веде Микола Вересень, не вийде на «1+1» і наступного тижня. Про це йдеться у телепрограмі каналу.

 

Таблоїд «Табу» також не вийшов в ефір учора, 23 січня. Раніше програма транслювалась щосереди.

 

У прес-службі «1+1» «Детектор медіа» повідомили, що невихід програми зумовлений технічними причинами. Планується, що програма відновить свій вихід за один-два тижні.

 

Нагадаємо, під час останнього ефіру на найближчий випуск «Табу» анонсувались такі теми:  інтерв'ю з колишнім суддею Ігорем Зваричем, який сидить у Менській колонії, як живеться у Чехії політичним біженцям Андрію Шкілю та колишній порно-зірці Вісці, і чого навчає француженок у Парижі феменка Інна Шевченко. Також у випуску киянин Олександр Володарський має  пояснити, навіщо він імітував статевий акт під Верховною Радою і кому присвятив татуювання на спині - «Тут вам не Європа».


Нагадаємо, у проекті «Табу» розкриваються теми, «які не заведено обговорювати»: в ефір виходитимуть ексклюзивні розслідування та невідомі деталі гучних скандалів з життя зірок, політиків та простих людей.  Творці таблоїда обіцяють, що кожен ефір має стати сенсацією.

 

Дивіться інтерв'ю Миколи Вересня, що розповідає про свою участь у «Табу» на «Відеотеці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7686
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Боб
4106 дн. тому
Наверное, программа не вышла, поскольку Вересень не может прийти в себя от хвалебно-рекламной статьи Долженковой... Узнал о себе много нового.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду