Радіогрупа «ТАВР медіа» провела кадрові перестановки у комерційних службах

24 Січня 2013
6490
24 Січня 2013
12:00

Радіогрупа «ТАВР медіа» провела кадрові перестановки у комерційних службах

6490
Радіогрупа «ТАВР медіа» провела кадрові перестановки у комерційних службах

Радіогрупа  «ТАВР медіа» посилила свою комерційну команду новими кадровими одиницями. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Ротації кадрового складу, за інформацією прес-служби, викликані розширенням зони впливу на ринок.



У січні на посаду комерційного директора офіційно вступила Лариса Сірик, яка раніше поєднувала цю посаду з обов'язками керівника відділу продажів радіо «Хіт FM». У свою чергу, комерційну службу «Хіт FM» очолила Ольга Добриніна, що раніше керувала відділом продажів «Радіо Roks».



«Радіо Roks» отримало нового комерційного директора в особі Тетяни Шенкер, до цього призначення вона займала аналогічну позицію на «Kiss FM».



У командному складі комерційних служб «ТАВР медіа» також з'явилися дві нові одиниці. Продажами на «Kiss FM» відтепер відає відділ на чолі з Михайлом Жигаліним, раніше обіймав посаду старшого менеджера з продажів.



Новостворене «Радіо Relax» також створило свою комерційну службу - пост глави відділу продажів бренду очолила Оксана Кириленко. До цього пані Кириленко працювала в комерційній службі «Радіо Roks».



«Комерційна складова нашої компанії зазнала певних перестановок, забезпечивши тим самим максимальну консолідацію сил у роботі з ключовими брендами мережі. У зв'язку з появою нового бренда "Радіо Relax" перед нами стояло завдання зосередити людські ресурси таким чином, щоб забезпечити рівносильну роботу по всіх радіобрендах групи. Ми переконані, що ці зміни посилять роботу по закріпленню авторитету "ТАВР Медіа" у ділових колах, і нададуть нашим клієнтам максимально продуктивний захист їхніх інвестицій в радіорекламу», - зазначив генеральний директор радіогрупи «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов.



Як повідомлялося раніше, комерційну службу «Російського Радіо» очолила Світлана Гончаренко, відділом продажів «Радіо "Мелодія"» керує Валентина Цеслік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6490
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду