Нацрада анулювала ліцензії п’яти компаній

24 Січня 2013
5269
24 Січня 2013
11:17

Нацрада анулювала ліцензії п’яти компаній

5269
Нацрада анулювала ліцензії п’яти компаній

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензії п'яти телерадіокомпаній, переважно  - за їх заявами. Такі рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 23 січня.

 

Зокрема, редакція районного радіомовлення Новоселицької районної ради «Новоселицький вісник» (місто Новоселиця Чернівецької обл.) відмовилась від ліцензії через скорочення проводового радіо та як наслідок  припинення роботи  редакції.

 

З цих самих причин припинило діяльність  районне комунальне підприємство «Редакційно-видавниче об'єднання «Вісник Голованівщини» (смт Голованівськ Кіровоградської обл.)

 

Окрім цього була анульована ліцензія редакції міського радіомовлення і телебачення «Студія «Радомишль» (місто Радомишль Житомирської обл.) через ліквідацію самої редакції, а  Старовижівської районної редакції проводового радіомовлення (смт Стара Вижівка Волинської обл.) та телестудії «Екран» (місто Обухів Київської обл.) - через відсутність мовлення.

 

Через припинення підприємницької діяльності була також анульована ліцензія Д.Г. Іванця (смт Нижньогірський, АР Крим.


Також Нацрада скасувала своє рішення  про переоформлення ліцензії на мовлення Редакції Заліщицького районного радіомовлення (місто Заліщики Тернопільської обл.) через несплату ліцензійного збору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5269
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду