Тренерами шоу «Голос країни-3» стали Вакарчук, Кароль, Скрипка та Пономарьов

23 Січня 2013
7283
23 Січня 2013
14:33

Тренерами шоу «Голос країни-3» стали Вакарчук, Кароль, Скрипка та Пономарьов

7283
Тренерами шоу «Голос країни-3» стали Вакарчук, Кароль, Скрипка та Пономарьов

Телеканал 1+1 оголосив імена тренерів третього сезону вокального шоу «Голос країни». Про склад журі талант-шоу повідомила прес-служба каналу.

 

Тренерами «Голосу країни-3»  стали  Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов. Про це сьогодні в прямому ефірі «Сніданку з 1+1» повідомив головний продюсер розважальних програм каналу Анатолій Єрема.

 

«Таємниці навколо імен зіркових наставників більше немає! Але це не всі сюрпризи, які чекають на наших глядачів. На даний момент підготовка йде повним ходом. Старт шоу призначений на весну», - сказав продюсер.

 

Святослав Вакарчук візьме участь у телешоу «Голос країни» вперше, Олександр Пономарьов виступав в якості зіркового тренера в двох сезонах «Голосу країни», Олег Скрипка - в «Голос країни. Нова історія» та «Голос. Діти». Тіна Кароль вперше набере команду дорослих артистів.

 

«Третій сезон «Голосу країни» стане найяскравішим за попередні. Ми раді, що наставниками будуть кращі українські зірки», - підкреслив Олександр Ткаченко, генеральний директор «1 +1 медіа».

 

«Тренерський склад «Голосу країни-3» стане найбільш збалансованим і цікавим за характером і напрямками», - запевнила продюсер шоу Ірина Іонова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7283
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
4100 дн. тому
Нарешті,без російських звязд. Богу дякувати! чекаємо з нетерпінням!
гість
4100 дн. тому
О диво!!!! В українському шоу всі члени журі українці!!! Таки є в продюсерів якась крихта розуму.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду