Євгеній Кисельов: Телебачення - це розвага для найбідніших верств населення

22 Січня 2013
7990
22 Січня 2013
15:02

Євгеній Кисельов: Телебачення - це розвага для найбідніших верств населення

7990
Євгеній Кисельов: Телебачення - це розвага для найбідніших верств населення

Ведучий Євгеній Кисельов вважає, що сьогодні телебачення не дивляться успішні люди, які добре заробляють. Про це він сказав у програмі «Секрети успіху з Наталією Городенською» на Першому національному.

 

«Новини успішні люди дізнаються з інтернету. А традиційне телебачення створюється усе більше для найбідніших верств населення. А це, у свою чергу, визначає диктат виробників: "Ні, така програма нам не підходить, нам потрібно щось більш зрозуміле для небагатих домогосподарок. Бо ваша програма може зацікавити більш просунуту аудиторію, яка не дивиться ТБ"», - сказав пан Кисельов.

 

За його словами, для «просунутих людей» є інші альтернативні розваги: «Люди більшого достатку можуть піти у клуб, спортзал, купити хорошої якості диски з фільмами і переглянути їх без реклами. Не кажучи про нічні бари, дискотеки, ресторани, кінопрокат».

 

Ця ситуація, на його думку, суттєво відрізняється від середини 90-х, коли створювались такі канали, як НТВ та «1+1». «Тоді ще не було таких клубів, ресторанів та розваг, якісного відео, тому ТБ дивилась преміальна аудиторія, яка добре заробляє», - додав Євгеній Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7990
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НіКисельову
4105 дн. тому
Пане Кисельов, за обсягом докладених зусиль для тупізації нашого телебачення, а зокрема жанру політичних ток-шоу, Ви поступаєтесь тільки Шустеру. З перших випусків Вашої програми Вас всі любили і поважали, доки не стала очевидною ваша заангажованість, і орієнтація на "щось більш зрозуміле для небагатих домогосподарок"...
Киселенко
4105 дн. тому
це філософія драгдилера, котрий сам не вживає
Злобный
4105 дн. тому
А почему это только успешных ? Не считаю себя успешным и богатым, но быдловидение не смотрю уже давно. Мозги свои жалко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду