Рабинович поскаржився Пшонці, що в нього відбирають єврейський телеканал

18 Січня 2013
7989
18 Січня 2013
22:49

Рабинович поскаржився Пшонці, що в нього відбирають єврейський телеканал

7989
Рабинович поскаржився Пшонці, що в нього відбирають єврейський телеканал

18 січня власник першого єврейського міжнародного новинного телеканалу Jewish News One (JN1) Вадим Рабинович звернувся до генерального прокурора України Віктора Пшонки із заявою про те, що в нього відбирають канал. Про це повідомила Об'єднана єврейська громада України.

 

У заяві йдеться, що напередодні, 17 січня, до пана Рабиновича прибув високопосадовий чиновник нинішної влади і, погрожуючи переслідуваннями - аж до фізичної розправи - висловив вимогу передати протягом тижня телеканал JN1 у їхнє розпорядження.

 

У своїй заяві пан Рабинович написав, що не вірить у те, що прихід цього чиновника було санкціоновано, і вважає все, що відбувається, індивідуальним рекетом окремо взятого представника системи влади.

 

«Близько 170 іноземних журналістів, які працюють на каналі JN1 у 24 країнах світу, а також керівництво каналу сподіваються на оперативну реакцію правоохоронних органів на нічим не прикриті бандитські й рекетирські дії чиновника, якого названо у зверненні Вадима Рабиновича на ім'я генпрокурора», - повідомляє Об'єднана єврейська громада України.

 

Jewish News One - супутниковий телеканал, що розпочав мовлення англійською мовою у 2011 році. Також мовить французською, українською, російською, арабською та іспанською.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7989
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
главврач диспансера
4109 дн. тому
Рабинович Вадим Зиновьевич, как постоянно наблюдаемый больной вы уже пропустили два плановых обследования. Напоминаем, следуя Положению о психоневрологических диспансерах в Украине, при третьем отказе явиться на обследование к вам будет применена принудительная доставка.
йцукен
4111 дн. тому
кому нахрен этот канал нужен вместе со всеми 5 его сотрудниками....
кум
4113 дн. тому
Рабиновичу краще податись до Ізраїлю, на свою землю обітовану. Уже вiдзначалося, що давньоруськi князi, на видубицькому з'їздi в Києвi 1113 р. постановили: аби позбутися нестерпного жидівського лихварства - вигнати жидів за межi українських земель зовсiм. У тi далекi часи жидівську проблему подiбним чином “вирiшували” не тiльки нашi предки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду