У лютому на QTV стартує новий сезон

16 Січня 2013
8020
16 Січня 2013
13:25

У лютому на QTV стартує новий сезон

8020
У лютому на QTV стартує новий сезон

З 18 лютого канал QTV запускає новий сезон. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як і раніше основне програмне наповнення ефіру  складатиме анімація. На телеканалі  вийдуть  прем'єрні сезони мультсеріалу The Simpsons (23-24 сезон), збільшиться кількість випусків  програми власного виробництва «Ігронавти».

 

Перед початком нового сезону QTV запустив  промокомпанію, яка стартувала у січні. Окрім QTV, вона охопила інші канали холдингу  StarLightMedia - СТБ, ICTV, Новий.

 

«Для промокомпаніі силами промо-відділу QTV і СТБ було створено  чотири 30-секундних проморолики. Головна ідея промо: мультфільми дивляться не тільки маленькі діти. Вони можуть не просто відволікти дорослих людей від сірих буднів, але й надихнути їх на здійснення неординарних і яскравих вчинків», - сказав виконавчий директор телеканалу Ілля Семенов.

 

Всі ролики можна побачити на офіційному сайті телеканалу  і в ефірі. Курував процесом зйомки роликів директор  департаменту промоушн телеканалу СТБ Іраклій Махатадзе За словами керівника промо-відділу QTV Михайла Рапоти, це перша промокомпанія в історії каналу.

 

 

«Для ролика з армією вирішили побудувати справжній Бетмобіль (величиною в 2 метри), на що пішло більше місяця. А для ролика з тату-салоном ми шукали справжнього байкера, ним став представник клубу SkullsUkraine», - зазначив пан Рапота.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8020
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Bart
4089 дн. тому
Simpsons на Qtv???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду